uitverkoop poster printen?
Zo simpel kan het zijn!

Uitverkoop poster laten printen

Opvallen door middel van een uitverkoop poster? Laat jouw unieke design nu afdrukken bij Printenbind! Wij leveren de posters snel tegen een lage prijs, ook bij een kleinere oplage. SALE posters voor buiten- en binnengebruik worden standaard binnen 2 werkdagen geleverd. Heb je de promotie posters vandaag al nodig? Bestel dan voor 13:00 met spoed en je kunt ze om 18.00 nog ophalen in Amsterdam! Zo val je morgen al op en ben je de concurrent wellicht een stapje voor!

Document gereed? Bestel dan direct jouw uitverkoop poster!

Bestel nu

Nog nooit zo snel klaar geweest voor jouw uitverkoopperiode!

Als je besluit je promotieposters vandaag te bestellen heb je ze binnen 2 werkdagen in huis. Heb je de posters vandaag nog nodig? Bestel dan voor 13:00 met spoed en haal je uitverkoop posters vandaag nog op bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam. Bereken de levertijd van je posters rechtsboven van deze pagina! Zodat je binnen een minuut precies weet waar je aan toe bent. 

Goedkope promotie posters voor een succesvolle SALE

Opvallen door middel van een uitverkoop poster zonder hoge kosten? Bij Printenbind is dit mogelijk door te werken met jouw digitale bestanden. Je levert jouw sale poster online bij ons aan. Hierdoor kunnen wij snelen efficiënt afdrukken. Zo houden wij de prijzen van de posters laag en beperk je jouw printkosten!

Uitverkoop posters in alle formaten voor jouw SALE periode

  • Kies je gewenste formaat uitverkoop poster en wij printen het voor je. 

  • Gebruikelijke formaten zijn A3, A2, A1, A0, B0, B1 en ABRI, maar afwijkende formaten zijn ook zeker mogelijk.

  • Print goedkoop je gewenste oplage uitverkoop posters.

  • Het is ook mogelijk om een houten posterhanger bij de promotie posters te bestellen zodat deze gemakkelijk kunnen worden opgehangen. Ook ideaal voor posters die vaak vervangen moeten worden! Bekijk alle mogelijkheden in ons online bestelformulier

Promotieposters van hoge kwaliteit voor jouw uitverkoopperiode

Binnen ons bedrijf werken we met geavanceerde printers en papiersoorten van hoge kwaliteit, hierdoor kunnen we garanderen dat jouw SALE posters van topkwaliteit zijn. 

Buiten opvallen als bedrijf door middel van een uitverkoop poster? Kies dan voor een papiersoort als Polyester of Nevertear. Ga je de promotie posters binnen gebruiken dan zijn de papiersoorten 170 grams Satijn en 350 grams (kaart) uitermate geschikt. 

Uitverkoop poster gemakkelijk ophangen en verwisselen

Promotieposters gemakkelijk kunnen ophangen en verwisselen? Dit kan eenvoudig met de houten poster strips! De houten posterhangers bevatten magneten om de uitverkoop poster op de juiste plek te houden. Bij het verwisselen van posters wordt het papier niet beschadigd en ook de latten blijven erg lang in goede staat. De houten poster hanger is dus uitermate geschikt voor in een etalage van de winkel tijdens jouw SALE periode.

Deze houten poster hangers zijn beschikbaar voor A1, A2 en A0 formaat uitverkoop posters. De complete set voor 1 poster telt 4 latten, waarvan 1 inclusief ophangkoord. Bij het bevestigen van de poster tussen de latten vallen de latten van 2 cm over de poster heen. Houd hier dus rekening meer bij je ontwerp.