Wij zijn met Pasen geopend! Let op: Postbezorging is niet mogelijk op 1e en 2e Paasdag.

Nieuw! Houten Posterhanger

Op een leuke, speelse manier je poster ophangen? Dat kan nu met onze houten posterhangers! Met deze houten latten kun je gemakkelijk en snel jouw poster showen.

Montage

De posterhangers zijn gemaakt van houten latten en bevatten magneten om de poster op zijn plaats te houden. Hierdoor is het bevestigen van de poster tussen de latten erg gemakkelijk! Ook voor vaak wisselende posters zijn de houten posterhangers erg gemakkelijk. Het papier beschadigd niet met het wisselen van de posters en ook de latten blijven erg lang mooi. 

Een complete set voor 1 poster telt 4 latten, waarvan 1 lat voorzien is van een ophangkoord. De posterophangers zijn mogelijk voor A1, A2 en A0 formaat posters. De houten latten zijn 20 mm breed en plaats je over de poster heen. Het is belangrijk hier rekening mee te houden in je ontwerp. 

Bestel de posterhangers gemakkelijk tegelijk met jouw poster of bestel deze los bij ons montage materiaal.

Ander ophangmateriaal

Zoek je toch net iets anders dan een houten posterhanger? Wij hebben nog verschillende montage mogelijkheden van jouw poster. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een minder opvallende plastic posterstrip of een strakke zwarte fotolijst. Ook kun je er voor kiezen om je poster te bevestigen met klitteband rondjes of afstandhouders. Genoeg keuze! Bekijk de rest van ons assortiment hier.