Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten

Ontwerp

Ontwerp verdient aandacht

Je boodschap of uiting verliest kracht als aan het ontwerp onvoldoende aandacht is besteed. De zwakste schakel bepaalt de kracht, dit geldt ook zeker voor media zoals drukwerk.

Dit vind ik mooi!

Er bestaat geen norm voor wat 'mooi' is, dit is namelijk geheel afhankelijk van de doelstelling en doelgroep. Het is tot op zekere hoogte verdienstelijk om je eigen ontwerp te maken, voor een professionelere look echter, kan je het beter aan een specialist overlaten.

AMS.10 Studio

Printenbind heeft met veel ontwerpstudio's samengewerkt en bewust gekozen voor AMS.10 Studio. Als een van de weinigen is AMS.10 Studio werkelijk in staat om, buiten hun eigen referentiekader, vanuit de ideeën en behoeftes van de klant te ontwerpen. Hierdoor ontstaan unieke resultaten en geen bestaande 'copycats'. Door de flexibele instelling en betrokkenheid wordt je tijdschema strak gevolgd.

Bestelling inclusief ontwerp

Besteed het ontwerpen van je document uit door dit eenvoudig online mee te bestellen. Voor ieder product kun je kiezen uit de volgende ontwerppakketten:

 • Basis
 • Uitgebreid
 • Veeleisend
Ieder pakket staat voor een X aantal uur waar het ontwerp aan besteed en volgt volgens een vaste procedure. Uit praktijkervaring weten wij dat dit goed aansluit bij de wensen van de klant.

383 ontwerpen
Product
Flyer€ 40,00enkelzijdig  
€ 60,00dubbelzijdig  
Poster€ 40,00   
Magazine € 30,00per pagina  
Brochure€ 30,00per pagina  
Niveau
Basisstandaard 
Uitgebreid+ 50%
Veeleisend+ 100%

Geen data gedefinieerd

 • Bestandsformaat

  In pdf formaat aanleveren (hoe converteer ik naar pdf?).

 • Afmeting

  Document aanleveren in mm.

 • Marge

  Plaats teksten / belangrijke figuren niet te dicht tegen de rand, houd minimaal 5mm afstand

 • Bestandscontrole

ontwerp snel berekenen

Ontwerp
 
 
 
 
Pagina's
Niveau
 
 
 
Leverdatum
Totaal
(en kies meer opties)

Pagina's

Aantal pagina's van je document (wij rekenen per zijde, een dubbelzijdig vel zijn 2 pagina's). De eventuele voor- en achterkant moeten ook meegeteld worden. Als het aantal pagina's iets afwijkt van het werkelijke aantal is dit niet direct een probleem.

Productie spoed

Met spoed wordt je opdracht nog dezelfde dag verwerkt (als je deze voor 13.00u bestelt)