Samenvatting printen

Heb je binnenkort tentamens? En heb je zelf een samenvatting gemaakt of gekocht? Laat dan gemakkelijk en snel je samenvatting online drukken bij Print&bind! Het laten printen en binden van je samenvatting zorgt niet alleen voor een beter leesgemak, maar ook ziet het er netter uit en raak je het minder snel kwijt dan losse blaadjes. Zo wordt het leren toch iets minder erg!

Document gereed? Bestel direct jouw samenvatting

Bestel nu

Samenvatting printen

  • De meeste samenvattingen worden geschreven en gedrukt op A4 formaat. Zo is het leesgemak en de leesbaarheid het beste.

  • Om het printen zo goedkoop mogelijk te houden, raden we je aan om te kiezen voor standaard papier (80grams) of stevig papier (100grams).

Inbinden van je samenvatting

  • Wire-o (inbinden d.m.v een ringband) is uitermate geschikt voor het inbinden van heel kleine documenten en documenten die plat open moeten blijven liggen. Er is geen minimumaantal pagina’s aan verbonden.

  • Wanneer je kiest voor wire-o heb je verschillende opties voor de omslag. Zo kun je kiezen voor een achterkant en/of voorkant van zwart of wit karton of juist voor transparant.

  • Bij Vouwen en nieten wordt jouw document aan elkaar bevestigd, d.m.v nietjes, tot een boekje. Het voordeel is dat je jouw boek nog volledig plat kunt leggen op tafel. (Hiervoor moet je wel minimaal 8 pagina’s hebben.

  • Kies voor Thermisch inbinden als je meer dan 20 pagina’s hebt. Hierbij wordt een linnen rug strak om het papier gelijmd. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk voor de voor-/achterkant, zoals transparant, bedrukte cover of zwart schutblad.

 Levertijd van jouw samenvattingen

  • Bij Printenbind wordt jouw samenvatting al binnen twee werkdagen thuis geleverd.

  • Heb je je samenvatting sneller nodig? Bestel met spoed en je hebt je samenvatting al binnen 24 uur in huis. Je kunt de samenvatting ook al vanaf 16:00 afhalen bij een van onze Pick-up points in Amsterdam. 

Marcel

1 maand geleden

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit

Marcel

1 maand geleden

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Joke

5 maanden geleden

Reader door preview digitaal samen te stellen

Ik kon het eindproduct zien in een preview en meerdere pdfs "aan elkaar plakken". Deze functionaliteiten hebben de meeste concurrenten niet. Ik wilde al naar printshop gaan, maar ik ben heel blij dat het toch online gelukt is. Het eindresultaat zag er heel mooi en professioneel uit.

Joke

5 maanden geleden

Eindresultaat was netjes, mooie uitlijning en goed werkende ringband.

Eindresultaat was netjes, mooie uitlijning en goed werkende ringband. En keuze in eerste en laatste pagina, qua kleur/transparant. Heel tevreden met het mooie resultaat

J Saanen

5 maanden geleden

Print&bind is altijd heel betrouwbaar…

Print&bind is altijd heel betrouwbaar in de levering. De producten zijn keurig verzorgd. De medewerkers denken met je mee als ze ongerijmdheden zien in de aanlevering van de bestanden. Prima dus!

J Saanen

5 maanden geleden

De reader die ik heb laten maken ziet er heel verzorgd uit.

De reader die ik heb laten maken ziet er heel verzorgd uit. De prijs is ook heel acceptabel. Alleen maar lof dus.

Angelique H.

10 maanden geleden

Goed werk geleverd!

Goed werk geleverd! Precies wat ik nodig heb nu met mijn drukke studieschema in combinatie met dyslexie, werk e.d. Bedankt voor het inbinden van mijn studiemateriaal! Hierdoor wordt het studeren voor mij een stuk overzichtelijker.

Angelique H.

10 maanden geleden

Goed werk geleverd.

Goed werk geleverd. Precies wat het moet doen, namelijk (in min geval), het inbinden van studiemateriaal die ik anders van de computer had moeten lezen, wat voor mij heel lastig is. Goede kwaliteit product en snel geleverd.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 216.624 Readers

Trustpilot