Tentamenbundel printen

Heb je binnenkort weer tentamenweek? En vind je het fijn om te oefenen aan de hand van oude tentamens? Bundel alle oude tentamens en laat ze online drukken, en inbinden, bij Print&Bind. Zo haal je gegarandeerd een hoger cijfer!

Document gereed? Bestel direct jouw tentamenbundel

Bestel nu

Bepaal de afwerking van je tentamenbundel

  • De meeste tentamens worden geschreven en gedrukt op A4 formaat. Zo is het leesgemak en de leesbaarheid het grootste.

  • Heb je een document met minder dan 20 pagina’s en wil je dat je het boekje makkelijk open kunt slaan? Kies dan voor Wire-o inbinden! Hierbij wordt er ingebonden d.m.v een ringband en wordt er vaak gekozen voor een achterkant van zwart of wit karton en een transparante voorkant.

  • Als je meer dan 20 pagina’s hebt, kun je kiezen voor Thermisch inbinden. Hierbij wordt een linnen rug strak om het papier gelijmd. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk voor de voor-/achterkant, zoals transparant, bedrukte cover of zwart schutblad.

  • Om de kosten zo laag mogelijk te houden, raden we je aan om te kiezen voor standaard papier (80grams). Dit papier is ook het meest geschikt voor Thermisch inbinden, omdat de rug zo het beste blijft zitten.

Goedkoop en snel jouw tentamenbundel printen

Door te werken met de digitale bestanden, van jouw drukwerk, kunnen we snel en voordelig printen. Ook zorgen wij er ervoor dat je jouw tentamenbundel al binnen twee werkdagen in huis kunt verwachten. Heb je je tentamenbundel eerder nodig? Bestel met spoed en je hebt je tentamenbundel al binnen 24 uur in huis. Ook afhalen is mogelijk, vanaf 16:00, bij onze Pick-up points in Amsterdam.