Rekenen groep 4 werkbladen printen

Werken op de computer is ook op basisscholen steeds gebruikelijker. Vaak gaat het maken van rekensommen toch makkelijker op papier. Daarom kan je bij Printenbind goedkoop en snel werkbladen rekenen voor groep 4 printen. Of je nu met je leerlingen wilt oefenen met afronden, kloklezen, delen of een woord als getal gebruikt, wij printen al jouw soorten reken werkbladen voor groep 4. Je kunt snel aan de slag, want onze levertijden zijn standaard binnen twee werkdagen en met spoed binnen één werkdag.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Snel printen, snel leveren

Werkbladen voor rekenen met groep 4 printen wij razendsnel. Binnen twee werkdagen kan je al beginnen met het maken van sommen met je leerlingen. Waar, wanneer en hoe we jouw werkbladen leveren, dat bepaal je zelf. Laat je bestelling bezorgen met een koerier, via PostNL of haal het af in Amsterdam.

Ik ben heel tevreden. goede kwaliteit voor een goede prijs. Als je ergens een vraag over hebt reageren ze altijd heel vriendelijk. - Jonas

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze klanten zijn blij met ons: we hebben een Trustpilot score van 9,6! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, voor al je printwerk. Werkbladen voor rekenen met groep 4 hebben we dan ook in een handomdraai geprint. Ook je mening geven over Printenbind? Wij staan altijd open voor feedback.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 19.104.199 prints geproduceerd!
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Lekker snel en foutloos geleverd, weer heel blij mee!

  22 dagen geleden door Yvonne Witte

  Lekker snel en foutloos geleverd, weer heel blij mee! Mooie stevige prints, goed van kleur.

 • Goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 17 September 2021 door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  Gepubliceerd op 16 September 2021 door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen