Rekenen groep 4 werkbladen printen

Werken op de computer is ook op basisscholen steeds gebruikelijker. Vaak gaat het maken van rekensommen toch makkelijker op papier. Daarom kan je bij Printenbind goedkoop en snel werkbladen rekenen voor groep 4 printen. Of je nu met je leerlingen wilt oefenen met afronden, kloklezen, delen of een woord als getal gebruikt, wij printen al jouw soorten reken werkbladen voor groep 4. Je kunt snel aan de slag, want onze levertijden zijn standaard binnen twee werkdagen en met spoed binnen één werkdag.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Snel printen, snel leveren

Werkbladen voor rekenen met groep 4 printen wij razendsnel. Binnen twee werkdagen kan je al beginnen met het maken van sommen met je leerlingen. Waar, wanneer en hoe we jouw werkbladen leveren, dat bepaal je zelf. Laat je bestelling bezorgen met een koerier, via PostNL of haal het af in Amsterdam.

Ik ben heel tevreden. goede kwaliteit voor een goede prijs. Als je ergens een vraag over hebt reageren ze altijd heel vriendelijk. - Jonas

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze klanten zijn blij met ons: we hebben een Trustpilot score van 9,6! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, voor al je printwerk. Werkbladen voor rekenen met groep 4 hebben we dan ook in een handomdraai geprint. Ook je mening geven over Printenbind? Wij staan altijd open voor feedback.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 17.937.239 prints geproduceerd!
 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Wederom heel blij met het geleverde…

  4 dagen geleden door Milou Soeters

  Wederom heel blij met het geleverde drukwerk!

 • Wat een topbedrijf!

  15 dagen geleden door Josh

  Wat een topbedrijf! Het online bestellen gaat zeer soepel en het afhalen is binnen twee tellen gedaan. Geen ellenlange opties en keuzemenu’s en wachten op een offerte, maar gewoon in een paar klikken je drukwerk bestellen.

 • Losbladig op A5 formaat

  Gepubliceerd op 10 December 2020 door Louana

  Losbladig besteld op A5 formaat. Het vakje budget ingevuld en mooi op tijd klaar! Foto's zijn mooi geworden.

Bekijk meer klantenbeoordelingen