Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Rekenen groep 4 werkbladen printen

Werken op de computer is ook op basisscholen steeds gebruikelijker. Vaak gaat het maken van rekensommen toch makkelijker op papier. Daarom kan je bij Printenbind goedkoop en snel werkbladen rekenen voor groep 4 printen. Of je nu met je leerlingen wilt oefenen met afronden, kloklezen, delen of een woord als getal gebruikt, wij printen al jouw soorten reken werkbladen voor groep 4. Je kunt snel aan de slag, want onze levertijden zijn standaard binnen twee werkdagen en met spoed binnen één werkdag.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Snel printen, snel leveren

Werkbladen voor rekenen met groep 4 printen wij razendsnel. Binnen twee werkdagen kan je al beginnen met het maken van sommen met je leerlingen. Waar, wanneer en hoe we jouw werkbladen leveren, dat bepaal je zelf. Laat je bestelling bezorgen met een koerier, via PostNL of haal het af in Amsterdam.

Ik ben heel tevreden. goede kwaliteit voor een goede prijs. Als je ergens een vraag over hebt reageren ze altijd heel vriendelijk. - Jonas

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze klanten zijn blij met ons: we hebben een Trustpilot score van 9,6! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, voor al je printwerk. Werkbladen voor rekenen met groep 4 hebben we dan ook in een handomdraai geprint. Ook je mening geven over Printenbind? Wij staan altijd open voor feedback.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 14.352.325 prints geproduceerd!
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Losbladig op A5 formaat

  Gepubliceerd op 10 December 2020 door Louana

  Losbladig besteld op A5 formaat. Het vakje budget ingevuld en mooi op tijd klaar! Foto's zijn mooi geworden.

 • Netjes geprint en snel geleverd.

  Gepubliceerd op 04 December 2020 door Leny Dörner ev Vervoort

  Netjes geprint en snel geleverd.

 • Printenbind krant bestelling

  Gepubliceerd op 03 December 2020 door Cynthia

  Ik heb weer bij printenbind besteld. Normaal bestel ik altijd losbladige vellen, maar deze keer heb ik een boekje gemaakt en uitgeprint als krant. Ze zijn super mooi en professioneel gemaakt en ik ga deze weer bestellen maar dan in een grotere hoevee...

Bekijk meer klantenbeoordelingen