Rekenen groep 4 werkbladen printen

Werken op de computer is ook op basisscholen steeds gebruikelijker. Vaak gaat het maken van rekensommen toch makkelijker op papier. Daarom kan je bij Printenbind goedkoop en snel werkbladen rekenen voor groep 4 printen. Of je nu met je leerlingen wilt oefenen met afronden, kloklezen, delen of een woord als getal gebruikt, wij printen al jouw soorten reken werkbladen voor groep 4. Je kunt snel aan de slag, want onze levertijden zijn standaard binnen twee werkdagen en met spoed binnen één werkdag.

Download hier de werkbladen!

Document gereed? Bestel direct jouw werkblad

Bestel nu

Print rekenen werkbladen groep 4 voordelig

Omdat rekenbladen vaak simpele prints zijn, kan je deze goedkoop online printen. Zo is printen in zwart-wit goedkoper dan printen in kleur en losbladige prints zijn vaak goedkoper dan prints die worden ingebonden. Je kunt je werkbladen rekenen voor groep 4 ook laten nieten of ponsen met 2 of 4 gaten. Zo bepaal je zelf de prijs.

Snel printen, snel leveren

Werkbladen voor rekenen met groep 4 printen wij razendsnel. Binnen twee werkdagen kan je al beginnen met het maken van sommen met je leerlingen. Waar, wanneer en hoe we jouw werkbladen leveren, dat bepaal je zelf. Laat je bestelling bezorgen met een koerier, via PostNL of haal het af in Amsterdam.

Ik ben heel tevreden. goede kwaliteit voor een goede prijs. Als je ergens een vraag over hebt reageren ze altijd heel vriendelijk. - Jonas

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze klanten zijn blij met ons: we hebben een Trustpilot score van 9,6! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, voor al je printwerk. Werkbladen voor rekenen met groep 4 hebben we dan ook in een handomdraai geprint. Ook je mening geven over Printenbind? Wij staan altijd open voor feedback.