Gratis werkbladen downloaden

Heb jij een werkblad nodig zodat jij jouw wiskunde, taal of andere lessen die je volgt kunt oefenen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een leraar of school bent en voor alle je leerlingen een groot aantal werkbladen nodig hebt. Bij Print&Bind bestel je eenvoudig en goedkoop jouw werkbladen.

Heb jij je document al gereed? Bestel hier gelijk.

Gratis werkbladen downloaden op deze websites:

Heb jij nog geen werkblad klaarliggen en heb jij nog inspiratie nodig? Op deze websites kun je diverse gratis werkbladen downloaden.

  1. Sommenprinter Op Sommenmaker.nl kun je rekenwerkbladen samenstellen voor groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Ook werkbladen met stipsommen, tafels en cijfersommen.

  1. Junior Einstein

Op de website van Junior Einstein kan je verschillende soorten werkbladen downloaden. Denk aan breuken, bussommen maar ook erop en- af sommen. De werkbladen kunnen samengesteld worden vanaf groep 2 tot en met groep 8. Zelfs voor klokkijk werkbladen kun je hier terecht.

  1. Juf Hannah

Op de website van Juf Hannah kan je lesmaterialen vinden voor de bovenbouw van het basisonderwijs. De werkbladen en spellen zijn gemaakt door juffen en meesters die met hun eigen klas een bepaald onderdeel extra wilden oefenen of uitdiepen. Dit lesmateriaal is bedoeld als aanvulling op bestaande methodes. Van enkele werkbladen is helaas geen antwoordblad beschikbaar.

  1. Oefenblaadjes

Via oefenblaadjes vind je gratis oefenblaadjes voor rekenen en taal, o.a. geschikt voor thuisonderwijs. De werkbladen zijn geschikt voor groep 3 tot en met groep 8.

  1. Kromkommer

Kromkommer maakt gebruik van visuele beelden om het leren voor de kinderen leuker te maken. Zij hebben werkbladen voor rekenen, taal maar ook voor tekenen.

  1. Wijzer over de basisschool

Wijzer over de basisschool heeft diverse werkbladen met diverse thema's. Denk aan cito-toets, lezen, spelling en rekenen. Geschikt voor groep 3 tot en met 8.

Bepaal zelf de prijs van je werkbladen

Omdat je kunt specificeren hoe we jouw werkbladen afdrukken, heb je volledige controle over de prijs van je werkbladen.

  • Wil je ze in zwart-wit, in kleur of misschien alleen bepaalde pagina's in kleur drukken? Zwart-wit printen is goedkoper dan printen in kleur.

  • Wat voor soort papier wil je voor je werkbladen? Hoe dunner het papier, hoe goedkoper je werkbladen zullen zijn.

  • Wil je jouw werkbladen enkel- of dubbelzijdig bedrukken? Wij raden aan om dubbelzijdig te bedrukken, omdat er dan meer informatie op één vel papier past. Bekijk hier onze duurzame producten.

  • Werkbladen kunnen aan elkaar worden geniet. Kies deze optie simpelweg in het bestelformulier.