Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Rekenen groep 2 werkbladen printen

Of ze nu leren tellen of leren sommen te maken, oefenen met rekenen is belangrijk voor leerlingen op de basisschool. Daarom kan je gemakkelijk online werkbladen rekenen voor groep 2 printen. Upload de werkbladen online en bepaal zelf hoe je ze geprint wilt hebben. Wij gaan direct aan de slag en binnen twee werkdagen kun je met jouw leerlingen uit groep 2 aan de slag met rekenen. Werkbladen printen is eenvoudig en goedkoop bij Printenbind.nl!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Goedkoop werkbladen rekenen groep 2 printen

Omdat jij online je bestelling plaatst, kunnen wij efficient en snel jouw werkbladen printen. En zo houden we de prijs voor jou laag! Bepaal zelf de prijs van je werkbladen door de print- en afwerkingsspecificaties aan te passen. Of je nu een PDF of een ander bestandformaat hebt voor jouw rekenwerkbladen, wij accepteren bijna elk bestandstype.

Makkelijk online bestanden uploaden en je werkbladen printen

Werkbladen altijd snel geleverd

Onze levertijden zijn één (spoed) of twee (standaard) werkdagen. Bepaal zelf hoe jouw werkbladen rekenen groep 2 bezorgd worden: door PostNL, per koerier of haal je werkbladen af bij Printenbind.nl of een pick-up point in Amsterdam.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 14.352.325 prints geproduceerd!
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Losbladig op A5 formaat

  Gepubliceerd op 10 December 2020 door Louana

  Losbladig besteld op A5 formaat. Het vakje budget ingevuld en mooi op tijd klaar! Foto's zijn mooi geworden.

 • Netjes geprint en snel geleverd.

  Gepubliceerd op 04 December 2020 door Leny Dörner ev Vervoort

  Netjes geprint en snel geleverd.

 • Printenbind krant bestelling

  Gepubliceerd op 03 December 2020 door Cynthia

  Ik heb weer bij printenbind besteld. Normaal bestel ik altijd losbladige vellen, maar deze keer heb ik een boekje gemaakt en uitgeprint als krant. Ze zijn super mooi en professioneel gemaakt en ik ga deze weer bestellen maar dan in een grotere hoevee...

Bekijk meer klantenbeoordelingen