Almanak laten drukken

Wil jij de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar vastleggen of wil je boek maken ter ere van een lustrumjaar? Laat een almanak printen en inbinden! Of je nu van een studentenvereniging, studievereniging of sportvereniging bent, wij kunnen jouw almanakken drukken. Upload eenvoudig online je almanak als PDF. Kies de papiersoort en inbindmethode en bekijk direct online de prijs van jouw almanak.

Document gereed? Bestel direct jouw almanak

Bestel nu

Print je almanak in hoge kwaliteit

Wij printen almanakken altijd in hoge kwaliteit

  • We raden je aan je almanak te printen op tenminste 100 grams papier, zodat de foto's en afbeeldingen die in de almanak staan niet doorschijnen.

  • Wil je kosten besparen? Geef precies aan welke pagina's je in kleur geprint wilt hebben.

  • Ga voor het Garenloos inbinden van je almanak voor de meest luxe uitstraling. De doorlopende omslag van de almanak wordt standaard gecoat met een glanzende beschermlaag. Wil je liever een meer klassieke uitstraling. Dan kan je er ook voor kiezen om de omslag van je alamank te laten printen op een papiersoort als Oud Hollands of Klassiek.

  • We kunnen jouw almanak ook inbinden met een Wire-O ringband.

Lage prijs voor almanakken

Omdat we online printen, kunnen we jouw almanakken goedkoop drukken. Hoe meer almanakken je bestelt, hoe goedkoper de prijs per almanak.

Pas de papiersoort, inbindmethode en andere specificaties aan en de prijs van jouw almanak verandert direct online mee. Geen offerte nodig dus!

Snelle levering van almanakken

Wil je een grote oplage almanakken bestellen? Dan kan je bij Printenbind altijd eerst een proefdruk ontvangen. Geef dit aan in de opmerkingen van het bestelformulier. Na goedkeuring van de proefdruk gaan we aan de slag met de productie van je gehele bestelling. Wij leveren jouw almanakken dan altijd binnen twee werkdagen. Heb je geen proefdruk nodig en wil je nog sneller je almanakken ontvangen? Bestel met spoed en we leveren ze binnen één werkdag!