Valentijn sluitzegels bestellen

Op zoek naar sluitzegels om je Valentijnkaarten inclusief envelop op een mooie en praktische manier te kunnen sluiten? Kies uit één van onze stickermaterialen en bepaal wat voor vorm sluitzegel jij wil hebben. Wil je coating op je sluitstickers? Of heb je haast, en wil je ze al binnen 3 uur in je handen hebben? Bij Print&Bind kan het allemaal! 

Document gereed? Bestel direct jouw sticker

Bestel nu

Waarom Valentijn sluitzegels?

Sluitzegels zijn perfect om kaarten met een envelop op een mooie maar ook praktische manier te sluiten. Op die manier kan jij je kaarten nét die extra finishing touch geven.

Velentijn sluitzegels bestellen

  • Bepaal de oplage van jouw stickers: hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de stickers per stuk worden.

  • Ga voor één van onze standaard sluitzegel formaten of kies een eigen formaat.

  • Kies het stickermateriaal van je sluitzegel.

  • Bepaal de afwerking. Zo kun je ervoor kiezen om de sluitzegels contour te laten uitsnijden of voeg een mooie glanscoating toe aan je zegels.

Met spoed sluitzegels nodig?

Wil je je sluitzegels zo snel mogelijk in huis hebben? Wij bieden de mogelijkheid om je persoonlijke sluitzegels al binnen 3 uur in handen te hebben. Bestel je sluitzegels met spoed voor 13.00 uur en haal al vanaf 16.00 uur je sluitzegels af bij onze vestiging in Amsterdam West. Woon je niet in de buurt? Dan geven wij jouw bestelling nog dezelfde dag mee met de postverzending! 

Juist ruim op tijd met bestellen? Dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling met onze budgetproductie te bestellen. Er veranderd niets aan jouw bestelling, enkel duurt de verzending langer. Bijvoorbeeld: bestel je voor 18.00 uur, dan kun je jouw bestelling 4 dagen later in huis ontvangen. Wanneer je voor deze verzending kiest krijgt je 10% korting op onze al lage prijzen! 

Zelf je sluitzegels ontwerpen

Wil je graag zelf je sluitzegels maken maar ben jij geen illkustrator? Maak dan gebruik van onze online editor! Ga verder naar ons bestelformulier en klik op de "Ontwerp online" knop om je eigen sluitzegels te maken! Ga voor een blanco ontwerp of maak gebruik van één van onze templates.