Verkiezingsposter laten printen

Wil je zo veel mogelijk stemmen binnenhalen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen? Val op in jouw gemeente door middel van verkiezingsposters! Bij Print&Bind laat je jouw posters snel en goedkoop printen in hoge kwaliteit. Bij ons bestel je campagne posters in alle gewenste formaten en oplages voor een lage prijs! Verkiezingsposters vandaag al nodig? Bestel dan voor 13:00 met spoed en haal ze vandaag nog op in Amsterdam. Zo val je zo snel mogelijk op in jouw gemeente!

Document gereed? Bestel dan direct je verkiezingsposter

Bestel nu

Nog nooit zo snel klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen

De standaard levertijd van campagneposters is twee werkdagen. Heb je jouw verkiezingsposters vandaag al nodig? Bestel dan met spoed en haal de posters vandaag nog op bij een van onze afhaalpunten in Amsterdam. Zo ben je snel goed zichtbaar in je gemeente! Bereken de prijs en levertijd van jouw posters rechts bovenaan deze pagina. Zo weet je exact waar je aan toe bent!

Goedkoop opvallen tijdens de verkiezingen

Een beperkt budget maar toch veel kiezers willen binnenslepen? Geen probleem, bij ons is dit mogelijk! Je levert een digitaal bestand online aan, zodat wij snel en efficiënt kunnen afdrukken. Zo houden wij de prijzen laag en val jij goedkoop op tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. 

Verkiezingsposters in alle formaten voor jouw campagne 

  • Grote verkiezingsposters voor in bushokjes of juist kleinere voor binnen achter het raam? Alles is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden in ons online bestelformulier.

  • Gebruikelijke formaten zijn A3, A2, A1, A0, B0, B1 en ABRI, maar afwijkende formaten zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

  • Kies uit verschillende papiersoorten afhankelijk van binnen- of buitengebruik zoals: Mat (180 grams), Satijn (190 grams), Glanzend (170 grams) of Polyester. 

  • Ook kleinere oplages om uit te testen worden zeer voordelig geprint!

Breng jouw standpunten naar voren op posters van topkwaliteit!

Je wilt natuurlijk professioneel overkomen tijdens een verkiezingscampagne. Wij kunnen dit garanderen doordat we in onze printshop werken met hoge kwaliteit papiersoorten en de meest geavanceerde printers. Welke papiersoort voor jouw geschikt is hangt af van het gebruik. Voor binnengebruik zijn de papiersoorten 350 grams (kaart) en 170 grams Satijn bijvoorbeeld uitermate geschikt. Wil je de posters buiten gaan gebruiken? Kies dan voor een papiersoort als Nevertear of Polyester. 

Dorine

2 maanden geleden

Opdracht bleef in de wacht staan

Omdat de juiste papiersoort niet beschikbaar was, is er overlegd voor een alternatief. De opdracht zou daardoor een dag later verzonden worden, maar daar ging het mis. Ik kreeg maar niks. Na nagebeld te hebben bleek de opdracht nog altijd in de wacht te staan. Daarna is het snel opgelost gelukkig, maar ik had mijn drukwerk wel te laat binnen.

Dorine

2 maanden geleden

Prima drukwerk

Prima drukwerk

Erica Terpstra

3 maanden geleden

Netjes en kleurgetrouw afgedrukt en…

Netjes en kleurgetrouw afgedrukt en snel geleverd

Thirsa

4 maanden geleden

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering!

Hoewel ik al een tijdje student-af ben, heb ik in het verleden de services van Print&Bind regelmatig gebruikt en voor een snelle klus kwam ik uiteindelijk weer bij hun uit. Snel geleverd, kleuren zien er goed uit en netjes gesneden. Ik ben weer erg tevreden!

Thirsa

4 maanden geleden

Goede kwaliteit voor een nette prijs, snel verzonden en snel in huis.

Goede kwaliteit voor een nette prijs, snel verzonden en snel in huis. Erg tevreden!

jacqueline

5 maanden geleden

makkelijke site, mooie afdrukken, snelle levering, goede prijs

makkelijke site, mooie afdrukken, snelle levering, goede prijs

Erica Terpstra

5 maanden geleden

Snel en goed!

Snel en goed! Netjes afgedrukt met een goede kleurweergave.

Erica Terpstra

5 maanden geleden

Snel geleverd en netjes kleurgetrouw afgedrukt op goed papier.

Snel geleverd en netjes kleurgetrouw afgedrukt op goed papier.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 682.620 Posters
Trustpilot