Jaarplanner printen

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Start je jaar goed met een jaarplanner! Print je eigen ontwerp jaarplanner gemakkelijk en snel online. Handig voor een goed overzicht op je werk, voor je studie of voor thuis natuurlijk. Een jaarplanner binden wij in zoals jij het wilt. Met een ringband of als een echt boek met doorlopende kaft. Bestel jaarplanners in het formaat dat jij nodig hebt, op goed beschrijfbaar papier!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw planner

Handig formaat jaarplanner

Hoe wil jij jouw jaarplanner gebruiken? Als kalender aan de muur? Als planner op je bureau? Of als boekje om overal mee naar toe te nemen? Op basis van de antwoorden op die vragen, beslis je welk formaat jaarplanner je nodig hebt. A4 en A5 formaat zijn de meest gangbare formaten voor jaarplanners. A4-formaat voor de iets grotere planners en ga voor een bedrukte jaarplanner op A5-formaat voor een handzamer boekje.

Je jaarplanner inbinden

Hoe we jouw jaarplanner inbinden, bepaal jij! Ga voor een ringband in zwart of zilver voor een handige planner waarvan je de pagina's gemakkelijk helemaal kunt omslaan. Nog een voordeel van je jaarplanner printen en in binden met een ringband, is dat je deze helemaal plat kunt leggen. Liever een jaarplanner als een boekje met een softcover inbinden? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor Garenloos inbinden in het bestelformulier. Je kunt dan zelfs de rug van je omslag bedrukken.

Ik heb een eigen planner gemaakt voor mijn studie en dat heb ik via deze website laten drukken. Ik ben er super blij mee en ik kom zeker terug als het weer nodig is! - Ramona

Jaarplanner goedkoop besteld, snel in huis

Het printen van een jaarplanner houden wij goedkoop, zelfs als je er maar één bestelt. Je plaatst online je bestelling en wij gaan direct voor je aan de slag. Onze productie snelheid zie je terug in onze levertijden: standaard binnen twee werkdagen en met spoed al binnen één werkdag. Waar en wanneer je jouw jaarplanner laat bezorgen of wilt ophalen, bepaal je zelf. Zo ontvang je jouw jaarplanners altijd wanneer het jou uitkomt.

Anderen bestelden ook

Dit vind je misschien ook leuk

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 33.151 planners geproduceerd!
 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Perfect planners

  Gepubliceerd op 08 March 2021 door genevie

  Goede kwaliteit

 • Review Planner Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 03 February 2021 door Isa Klessens

  De planner is mooi en duidelijk afgedrukt. De kleuren komen exact overeen met het pdf-bestand, de kwaliteit van het papier voelt goed en stevig aan en de planner is netjes d.m.v. een nietje aan elkaar bevestigd. Kortom een top product!

 • Al voor de 3e keer een jaarplanner…

  Gepubliceerd op 14 January 2021 door Mh

  Al voor de 3e keer een jaarplanner laten maken. Helemaal prima. Snelle levering

Bekijk meer klantenbeoordelingen