Jaarplanner printen

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Start je jaar goed met een jaarplanner! Print je eigen ontwerp jaarplanner gemakkelijk en snel online. Handig voor een goed overzicht op je werk, voor je studie of voor thuis natuurlijk. Een jaarplanner binden wij in zoals jij het wilt. Met een ringband of als een echt boek met doorlopende kaft. Bestel jaarplanners in het formaat dat jij nodig hebt, op goed beschrijfbaar papier!

Document gereed? Bestel direct jouw planner

Bestel nu

Handig formaat jaarplanner

Hoe wil jij jouw jaarplanner gebruiken? Als kalender aan de muur? Als planner op je bureau? Of als boekje om overal mee naar toe te nemen? Op basis van de antwoorden op die vragen, beslis je welk formaat jaarplanner je nodig hebt. A4 en A5 formaat zijn de meest gangbare formaten voor jaarplanners. A4-formaat voor de iets grotere planners en ga voor een bedrukte jaarplanner op A5-formaat voor een handzamer boekje.

Je jaarplanner inbinden

Hoe we jouw jaarplanner inbinden, bepaal jij! Ga voor een ringband in zwart of zilver voor een handige planner waarvan je de pagina's gemakkelijk helemaal kunt omslaan. Nog een voordeel van je jaarplanner printen en in binden met een ringband, is dat je deze helemaal plat kunt leggen. Liever een jaarplanner als een boekje met een softcover inbinden? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor Garenloos inbinden in het bestelformulier. Je kunt dan zelfs de rug van je omslag bedrukken.

Ik heb een eigen planner gemaakt voor mijn studie en dat heb ik via deze website laten drukken. Ik ben er super blij mee en ik kom zeker terug als het weer nodig is! - Ramona

Jaarplanner goedkoop besteld, snel in huis

Het printen van een jaarplanner houden wij goedkoop, zelfs als je er maar één bestelt. Je plaatst online je bestelling en wij gaan direct voor je aan de slag. Onze productie snelheid zie je terug in onze levertijden: standaard binnen twee werkdagen en met spoed al binnen één werkdag. Waar en wanneer je jouw jaarplanner laat bezorgen of wilt ophalen, bepaal je zelf. Zo ontvang je jouw jaarplanners altijd wanneer het jou uitkomt.