Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Jaarplanner printen

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Start je jaar goed met een jaarplanner! Print je eigen ontwerp jaarplanner gemakkelijk en snel online. Handig voor een goed overzicht op je werk, voor je studie of voor thuis natuurlijk. Een jaarplanner binden wij in zoals jij het wilt. Met een ringband of als een echt boek met doorlopende kaft. Bestel jaarplanners in het formaat dat jij nodig hebt, op goed beschrijfbaar papier!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw planner

Handig formaat jaarplanner

Hoe wil jij jouw jaarplanner gebruiken? Als kalender aan de muur? Als planner op je bureau? Of als boekje om overal mee naar toe te nemen? Op basis van de antwoorden op die vragen, beslis je welk formaat jaarplanner je nodig hebt. A4 en A5 formaat zijn de meest gangbare formaten voor jaarplanners. A4-formaat voor de iets grotere planners en ga voor een bedrukte jaarplanner op A5-formaat voor een handzamer boekje.

Je jaarplanner inbinden

Hoe we jouw jaarplanner inbinden, bepaal jij! Ga voor een ringband in zwart of zilver voor een handige planner waarvan je de pagina's gemakkelijk helemaal kunt omslaan. Nog een voordeel van je jaarplanner printen en in binden met een ringband, is dat je deze helemaal plat kunt leggen. Liever een jaarplanner als een boekje met een softcover inbinden? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor Garenloos inbinden in het bestelformulier. Je kunt dan zelfs de rug van je omslag bedrukken.

Ik heb een eigen planner gemaakt voor mijn studie en dat heb ik via deze website laten drukken. Ik ben er super blij mee en ik kom zeker terug als het weer nodig is! - Ramona

Jaarplanner goedkoop besteld, snel in huis

Het printen van een jaarplanner houden wij goedkoop, zelfs als je er maar één bestelt. Je plaatst online je bestelling en wij gaan direct voor je aan de slag. Onze productie snelheid zie je terug in onze levertijden: standaard binnen twee werkdagen en met spoed al binnen één werkdag. Waar en wanneer je jouw jaarplanner laat bezorgen of wilt ophalen, bepaal je zelf. Zo ontvang je jouw jaarplanners altijd wanneer het jou uitkomt.

Anderen bestelden ook

Dit vind je misschien ook leuk

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 33.785 planners geproduceerd!
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Perfect planners

  Gepubliceerd op 08 March 2021 door genevie

  Goede kwaliteit

 • Review Planner Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 03 February 2021 door Isa Klessens

  De planner is mooi en duidelijk afgedrukt. De kleuren komen exact overeen met het pdf-bestand, de kwaliteit van het papier voelt goed en stevig aan en de planner is netjes d.m.v. een nietje aan elkaar bevestigd. Kortom een top product!

 • Al voor de 3e keer een jaarplanner…

  Gepubliceerd op 14 January 2021 door Mh

  Al voor de 3e keer een jaarplanner laten maken. Helemaal prima. Snelle levering

Bekijk meer klantenbeoordelingen