Planner printen

Ben je een bruiloft aan het plannen of wil je graag een unieke agenda of jaarplanning laten drukken? Laat online je planner printen en inbinden. Kies uit diverse papiersoorten voor jouw persoonlijke planner en bepaal zelf hoe we jouw planner inbinden. Kies bijvoorbeeld voor één van onze speciale papiersoorten voor de omslag van je planner voor een unieke uitstraling.

Levering van planners is al binnen twee werkdagen of met spoed zelfs binnen één werkdag.

Document gereed? Bestel direct jouw planner

Bestel nu

Inbinden van planner

  • Laat je planners printen op ons kwaliteitspapier: kies een standaardpapiersoort van 80 grams tot 250 grams of één van onze luxere papiersoorten met structuur zoals Oud Hollands.

  • Kies voor Wire-O inbinden als je een planner wilt met met een zilveren metalen ringband. Deze planners kun je helemaal plat leggen. Bovendien kan je de pagina's van je planner dan volledig omslaan.

  • Ga voor Garenloos inbinden als je een planner wilt als een echt boek. Je kunt de omslag van je planner dan doorlopend laten bedrukken.

  • Voor een speelse uitstraling kan je jouw planner ook laten voorzien van ronde hoeken!

Voordelig planners bestellen

Upload jouw customized planner als PDF in het online bestelformulier. Wij gaan na het plaatsen direct aan de slag met de productie van jouw planners. Door ons efficiënte productieproces, kunnen wij jouw planners razendsnel en goedkoop leveren. Hoe meer planners je bestelt, hoe goedkoper de planners per stuk uitvallen.

Snelle levering van planners

De levertijd van planners is standaard twee werkdagen. Nog eerder je planners nodig? Ook dat is mogelijk met onze 'spoed' besteloptie. Je planners worden dan nog de volgende werkdag bezorgd of je kunt ze al dezelfde dag ophalen in Amsterdam.