Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Wat je moet weten over ponsen

Wil jij graag papierwerk op een overzichtelijke manier bundelen? Met onze afwerking 'ponsen' kan jij makkelijk documenten van ponsgaten voorzien en er meteen een passende multomap bijbestellen. Zo heb jij jouw papierwerk altijd op orde. 

Papierformaat Ponsgaten Papiersoorten  Pagina aantal excl. map Pagina aantal incl. map
A4 2/4 6 501
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties

Tijdens het bestellen van jouw geponste papierwerk zijn er een aantal specificaties waar rekening mee moeten worden gehouden. 

Afmetingen

Onze industriële printers hebben alleen de mogelijkheid om A4 papier te voorzien van ponsgaten. Maar eigenlijk hoeft dit helemaal geen probleem te zijn, aangezien het standaard papierformaat van papierwerk bijna altijd A4 is. 

Pagina aantal

Heb jij zelf al een multomap in huis en heb je dus alleen het geponste papierwerk nodig? Dan kan je een oneindig aantal pagina's bij ons laten printen en ponsen. Wil je wel graag een multomap erbij bestellen? Dat kan! In dat geval kan je tot 501 pagina's laten printen en ponsen. Heb je meer pagina's nodig? Deel dan je papierwerk op en bestel meerdere multomappen met inhoud. 

Exta opties

Voor het ponsen van je papierwerk heb je de keuze uit 6 verschillende papiersoorten. Ook kan je ervoor kiezen om scheidingsvellen toe te voegen of tabbladen erbij te bestellen. Daarnaast kan je de voorkant en de rug van de map laten vullen met een ontwerp en heb je de keuze tussen 2 of 4 ponsgaten. 

De perfecte papiersoort om te ponsen?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE geponste prints!

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen