Het ponsen van jouw documenten

Wil jij graag papierwerk op een overzichtelijke manier bundelen? Met onze afwerking ponsen kan jij makkelijk documenten van ponsgaten voorzien en er meteen een passende multomap bijbestellen. Zo heb jij jouw papierwerk altijd op orde. 

 

Papierformaat Ponsgaten Papiersoorten  Pagina aantal excl. map Pagina aantal incl. map
A4 2/4 6 501
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties geponst drukwerk

Tijdens het bestellen van jouw geponste papierwerk zijn er een aantal specificaties waar rekening mee moeten worden gehouden. 

Afmetingen

Omdat geponste documenten bijna altijd geprint worden op A4 formaat, hebben onze industriële printers alleen de mogelijkheid om A4 papier te voorzien van ponsgaten.

Pagina aantal

Heb jij zelf al een multomap in huis en heb je dus alleen het geponste papierwerk nodig? Dan kan je een oneindig aantal pagina's bij ons laten printen en ponsen. Wil je wel graag een multomap erbij bestellen? Dat kan! In dat geval kan je tot 501 pagina's laten printen en ponsen. Heb je meer pagina's nodig? Deel dan je papierwerk op en bestel meerdere multomappen met inhoud. 

Exta opties

Voor het ponsen van je papierwerk heb je de keuze uit 6 verschillende papiersoorten. Ook kan je ervoor kiezen om scheidingsvellen toe te voegen of tabbladen erbij te bestellen. Daarnaast kan je voor de voorkant en de rug van de map kiezen voor een ontwerp. Het ontwerp van de voor- en zijkant printen we op zeer stevig papier dat we vervolgens achter de plastic hoezen van de multomap schuiven. Voor het printen van geponst drukwerk heb je de keuze tussen 2 of 4 ponsgaten.

De perfecte papiersoort om te ponsen?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE geponste prints!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen