Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Het ponsen van jouw documenten

Wil jij graag papierwerk op een overzichtelijke manier bundelen? Met onze afwerking ponsen kan jij makkelijk documenten van ponsgaten voorzien en er meteen een passende multomap bijbestellen. Zo heb jij jouw papierwerk altijd op orde. 

 

Papierformaat Ponsgaten Papiersoorten  Pagina aantal excl. map Pagina aantal incl. map
A4 2/4 6 501
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties geponst drukwerk

Tijdens het bestellen van jouw geponste papierwerk zijn er een aantal specificaties waar rekening mee moeten worden gehouden. 

Afmetingen

Omdat geponste documenten bijna altijd geprint worden op A4 formaat, hebben onze industriële printers alleen de mogelijkheid om A4 papier te voorzien van ponsgaten.

Pagina aantal

Heb jij zelf al een multomap in huis en heb je dus alleen het geponste papierwerk nodig? Dan kan je een oneindig aantal pagina's bij ons laten printen en ponsen. Wil je wel graag een multomap erbij bestellen? Dat kan! In dat geval kan je tot 501 pagina's laten printen en ponsen. Heb je meer pagina's nodig? Deel dan je papierwerk op en bestel meerdere multomappen met inhoud. 

Exta opties

Voor het ponsen van je papierwerk heb je de keuze uit 6 verschillende papiersoorten. Ook kan je ervoor kiezen om scheidingsvellen toe te voegen of tabbladen erbij te bestellen. Daarnaast kan je voor de voorkant en de rug van de map kiezen voor een ontwerp. Het ontwerp van de voor- en zijkant printen we op zeer stevig papier dat we vervolgens achter de plastic hoezen van de multomap schuiven. Voor het printen van geponst drukwerk heb je de keuze tussen 2 of 4 ponsgaten.

De perfecte papiersoort om te ponsen?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE geponste prints!

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen