Sticker rechthoek (eigen formaat) laten printen

Rechthoekige stickers nodig om op te vallen of om een ander doel te bereiken? Bepaal je eigen formaat dat het beste past bij jou doel. Van grote vloerstickers tot subtiele stickers voor buiten gebruik. Alles is mogelijk bij Print&Bind tegen een lage prijs. Zowel kleine als grote oplage kunnen wij snel leveren. Wacht niet langer en bestel je stickers bij Print&Bind!

Document gereed? Bestel dan direct jouw stickers

Bestel nu

Goedkoop rechthoekige stickers printen

Je eigen formaat stickers laten printen zonder dat er hoge kosten bij komen kijken? Bestel je stickers online bij ons en bespaar veel kosten. Doordat je jouw document online aanlevert bij ons kunne wij er snel en efficiënt mee aan de slag. Houd er bij het aanleveren van je bestand rekening mee dat je tekst en/of afbeelding niet te dicht op de rand zit. Zo ben je er zeker van dat deze niet wegvallen bij het snijden.

Eigen formaat stickers razendsnel in huis

Heb je jouw stickers vandaag al nodig? Dat is mogelijk als je jouw stickers vandaag voor 13.00 uur bestelt met spoed kun je ze vanmiddag nog ophalen bij onze vestiging. Onze standaard levertijd is 2 werkdagen maar als je met spoed bestelt heb je jouw bestelling morgen nog in huis. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam.

Stickers in eigen formaat van topkwaliteit

Kies het door jouw gewenste formaat van je unieke stickers en wij zorgen voor stickers van topkwaliteit. Dit kunnen wij garanderen aangezien wij de stickers in eigen huis produceren. Print&Bind gebruikt materialen en printers van hoogwaardige kwaliteit. Dagelijks kalibreren wij onze printers voor een optimaal kleurenresultaat.