College-aantekeningen printen

Heb je aantekeningen gemaakt tijdens je college, maar ben je bang dat je al die losse blaadjes kwijt gaat raken? Laat je college-aantekeningen dan online printen, en inbinden, bij Printenbind. Lever je aantekeningen aan als PDF en wij zorgen dat ze snel en goedkoop ingebonden worden. Aantekening op papier kun je inscannen en op dezelfde manier aanleveren. Dit zorgt ervoor dat alles overzichtelijk en bij elkaar blijft.  

 

Document gereed? Bestel direct jouw college-aantekeningen

Bestel nu

Het printen van je college-aantekeningen

  • Kies je voor het standaardformaat A4 waarbij de pagina’s makkelijk leesbaar zijn? Of ga je liever voor een kleiner boekje, in A5-formaat, die je makkelijk mee kunt nemen om door te lezen op school of in het openbaar vervoer? Ook afwijkende formaten zijn mogelijk.

  • Voor het printen van je college-aantekeningen, wil je natuurlijk niet te veel geld uitgeven. Om de kosten zo laag mogelijk te houden raden wij je aan om te kiezen voor standaard papier (80grams)

De afwerking van je college-aantekeningen

  • Heb je een document met minder dan 20 pagina’s en wil je dat je het boekje makkelijk open kunt slaan? Kies dan voor Wire-o inbinden! Hierbij wordt er ingebonden d.m.v een ringband en wordt er vaak gekozen voor een achterkant van zwart of wit karton en een transparante voorkant.

  • Heb je juist meer dan 20 pagina’s? Dan kun je ook kiezen voor Thermisch inbinden. Hierbij wordt een linnen rug strak om het papier gelijmd. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk voor de voor-/achterkant, zoals transparant, bedrukte cover of zwart schutblad.

Jouw college-aantekeningen altijd snel geleverd

Waar je ook woont, je kunt jouw college-aantekeningen al binnen twee werkdagen in huis verwachten. Wil je je aantekeningen nog eerder hebben? Bestel dan via spoed en je hebt je college-aantekeningen al binnen 24 uur in huis. Afhalen is mogelijk vanaf 16:00 bij een van onze Pick-up points in Amsterdam.

Goedkoop je college-aantekeningen printen

Laat je college-aantekeningen goedkoop printen en binden door je bestanden online aan te leveren. Betalen kan eenvoudig via IDEAL. De kosten worden berekend bij het aanleveren van het bestand.