College-aantekeningen printen

Heb je aantekeningen gemaakt tijdens je college, maar ben je bang dat je al die losse blaadjes kwijt gaat raken? Laat je college-aantekeningen dan online printen, en inbinden, bij Printenbind. Lever je aantekeningen aan als PDF en wij zorgen dat ze snel en goedkoop ingebonden worden. Aantekening op papier kun je inscannen en op dezelfde manier aanleveren. Dit zorgt ervoor dat alles overzichtelijk en bij elkaar blijft.  

 

Document gereed? Bestel direct jouw college-aantekeningen

Bestel nu

Het printen van je college-aantekeningen

  • Kies je voor het standaardformaat A4 waarbij de pagina’s makkelijk leesbaar zijn? Of ga je liever voor een kleiner boekje, in A5-formaat, die je makkelijk mee kunt nemen om door te lezen op school of in het openbaar vervoer? Ook afwijkende formaten zijn mogelijk.

  • Voor het printen van je college-aantekeningen, wil je natuurlijk niet te veel geld uitgeven. Om de kosten zo laag mogelijk te houden raden wij je aan om te kiezen voor standaard papier (80grams)

De afwerking van je college-aantekeningen

  • Heb je een document met minder dan 20 pagina’s en wil je dat je het boekje makkelijk open kunt slaan? Kies dan voor Wire-o inbinden! Hierbij wordt er ingebonden d.m.v een ringband en wordt er vaak gekozen voor een achterkant van zwart of wit karton en een transparante voorkant.

  • Heb je juist meer dan 20 pagina’s? Dan kun je ook kiezen voor Thermisch inbinden. Hierbij wordt een linnen rug strak om het papier gelijmd. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk voor de voor-/achterkant, zoals transparant, bedrukte cover of zwart schutblad.

Jouw college-aantekeningen altijd snel geleverd

Waar je ook woont, je kunt jouw college-aantekeningen al binnen twee werkdagen in huis verwachten. Wil je je aantekeningen nog eerder hebben? Bestel dan via spoed en je hebt je college-aantekeningen al binnen 24 uur in huis. Afhalen is mogelijk vanaf 16:00 bij een van onze Pick-up points in Amsterdam.

Goedkoop je college-aantekeningen printen

Laat je college-aantekeningen goedkoop printen en binden door je bestanden online aan te leveren. Betalen kan eenvoudig via IDEAL. De kosten worden berekend bij het aanleveren van het bestand.

Marcel

1 maand geleden

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit

Marcel

1 maand geleden

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Joke

5 maanden geleden

Reader door preview digitaal samen te stellen

Ik kon het eindproduct zien in een preview en meerdere pdfs "aan elkaar plakken". Deze functionaliteiten hebben de meeste concurrenten niet. Ik wilde al naar printshop gaan, maar ik ben heel blij dat het toch online gelukt is. Het eindresultaat zag er heel mooi en professioneel uit.

Joke

5 maanden geleden

Eindresultaat was netjes, mooie uitlijning en goed werkende ringband.

Eindresultaat was netjes, mooie uitlijning en goed werkende ringband. En keuze in eerste en laatste pagina, qua kleur/transparant. Heel tevreden met het mooie resultaat

J Saanen

5 maanden geleden

Print&bind is altijd heel betrouwbaar…

Print&bind is altijd heel betrouwbaar in de levering. De producten zijn keurig verzorgd. De medewerkers denken met je mee als ze ongerijmdheden zien in de aanlevering van de bestanden. Prima dus!

J Saanen

5 maanden geleden

De reader die ik heb laten maken ziet er heel verzorgd uit.

De reader die ik heb laten maken ziet er heel verzorgd uit. De prijs is ook heel acceptabel. Alleen maar lof dus.

Angelique H.

10 maanden geleden

Goed werk geleverd!

Goed werk geleverd! Precies wat ik nodig heb nu met mijn drukke studieschema in combinatie met dyslexie, werk e.d. Bedankt voor het inbinden van mijn studiemateriaal! Hierdoor wordt het studeren voor mij een stuk overzichtelijker.

Angelique H.

10 maanden geleden

Goed werk geleverd.

Goed werk geleverd. Precies wat het moet doen, namelijk (in min geval), het inbinden van studiemateriaal die ik anders van de computer had moeten lezen, wat voor mij heel lastig is. Goede kwaliteit product en snel geleverd.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 217.124 Readers
Trustpilot