Diverse Printenbind Pick-up Points weer open

Nu de corona maatregelen zijn versoepeld gaan er weer een paar Pick-up Points open. Vanaf 28 mei kun je terecht bij 6 van onze afhaallocaties in de stad. Daarnaast is de afhaal locatie bij onze productielocatie in de buurt van Sloterdijk natuurlijk ook gewoon open.

Bij welke Pick-up Points kan ik terecht?

printenbind-heropening-pick-up-points

Pick-up Point Oud-West bij de Colibri Gastrobar
Woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Centrum bij Cafe Het Paleis
Iedere dag van 10.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Zuidas bij Jack Dish
Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Oost in het House of Watt
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Science Park bij Cafe Restaurant Polder
Iedere dag van 10.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Zuid bij Sportcentrum VU
Maandag tot en met vrijdag 8.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Let op: in het weekend is dit punt niet beschikbaar om je pakket te laten bezorgen. Eerder gebrachte pakketten kunnen wel nog worden opgehaald.

Meer over onze afhaalservice

Woon je in Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van onze afhaalservice met diverse Pick-up Points in de stad. Van Oud-West tot aan het Science Park en ook in het Centrum kun je jouw bestelling afhalen. Er is eigenlijk altijd wel een afhaallocatie op fietsafstand te vinden.

Jouw prints het snelst geleverd via een Pick-up Point

Wanneer je vóór 13.00 uur je bestelling plaatst, kun je jouw bestelling met spoed bij een Pick-up Point laten bezorgen. In dat geval kun je vanaf 18.00 uur jouw prints oppikken. Ervaar het gemak van de ouderwetse copyshop op de hoek, maar profiteer wel van het voordelige online printen!

Gepubliceerd op 25 May 2021

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen