Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Diverse Printenbind Pick-up Points weer open

Nu de corona maatregelen zijn versoepeld gaan er weer een paar Pick-up Points open. Vanaf 28 mei kun je terecht bij 6 van onze afhaallocaties in de stad. Daarnaast is de afhaal locatie bij onze productielocatie in de buurt van Sloterdijk natuurlijk ook gewoon open.

Bij welke Pick-up Points kan ik terecht?

printenbind-heropening-pick-up-points

Pick-up Point Oud-West bij de Colibri Gastrobar
Woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Centrum bij Cafe Het Paleis
Iedere dag van 10.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Zuidas bij Jack Dish
Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Oost in het House of Watt
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Science Park bij Cafe Restaurant Polder
Iedere dag van 10.00 tot 20.00 uur

Pick-up Point Zuid bij Sportcentrum VU
Maandag tot en met vrijdag 8.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Let op: in het weekend is dit punt niet beschikbaar om je pakket te laten bezorgen. Eerder gebrachte pakketten kunnen wel nog worden opgehaald.

Meer over onze afhaalservice

Woon je in Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van onze afhaalservice met diverse Pick-up Points in de stad. Van Oud-West tot aan het Science Park en ook in het Centrum kun je jouw bestelling afhalen. Er is eigenlijk altijd wel een afhaallocatie op fietsafstand te vinden.

Jouw prints het snelst geleverd via een Pick-up Point

Wanneer je vóór 13.00 uur je bestelling plaatst, kun je jouw bestelling met spoed bij een Pick-up Point laten bezorgen. In dat geval kun je vanaf 18.00 uur jouw prints oppikken. Ervaar het gemak van de ouderwetse copyshop op de hoek, maar profiteer wel van het voordelige online printen!

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen