Pick-up Point Amsterdam-Zuid

Printenbind.nl staat bekend als de snelste online print- en copyshop in Amsterdam. Doordat de productie binnen de Ring plaatsvindt en er afhaallocaties door de hele stad zijn, ervaar je hetzelfde gemak als bij de ‘oude’ copyshop op de hoek. Ook in Zuid vind je een Pick-up Point van Printenbind!

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Het afhalen van een bestelling is erg eenvoudig. Noem je naam en je krijgt jouw prints zo mee. Wacht niet te lang, want je pakket blijft maar 1 week liggen. Als je met spoed bestelt voor 13.00 uur, dan kun je jouw flyers, posters of andere prints al vanaf 18.00 uur dezelfde werkdag ophalen bij het Pick-up Point van jouw voorkeur.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is niet alleen de snelste, maar ook nog eens de goedkoopste. Voor slechts 1,50 euro ligt jouw drukwerk namelijk klaar bij een afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Jack Dish

In de zomer is het terras van Jack Dish zonovergoten en kijkt het uit op het vernieuwde Stadionplein. Op steenworp afstand van het Olymisch Stadion in Zuid. Bij dit Pick-up Point kun je dagelijks terecht van 13.00 tot 20.30 uur, ook in het weekend.

Pick-up point Amsterdam-Zuid

Jack Dish
Stadionplein 19
1076 CG Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 20.30 uur
Maandag gesloten

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-zuid

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen