Pick-up Point Amsterdam-Zuid

Print&Bind staat bekend als de snelste online print- en copyshop in Amsterdam. Doordat de productie binnen de Ring plaatsvindt en er afhaallocaties door de hele stad zijn, ervaar je hetzelfde gemak als bij de ‘oude’ copyshop op de hoek. Ook in Zuid vind je een Pick-up Point van Printenbind!

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Het afhalen van een bestelling is erg eenvoudig. Noem je naam en je krijgt jouw prints zo mee. Wacht niet te lang, want je pakket blijft maar 1 week liggen. Als je met spoed bestelt voor 13.00 uur, dan kun je jouw flyers, posters of andere prints al vanaf 18.00 uur dezelfde werkdag ophalen bij het Pick-up Point van jouw voorkeur.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is niet alleen de snelste, maar ook nog eens de goedkoopste. Voor slechts 1,50 euro ligt jouw drukwerk namelijk klaar bij een afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Jack Dish

In de zomer is het terras van Jack Dish zonovergoten en kijkt het uit op het vernieuwde Stadionplein. Op steenworp afstand van het Olymisch Stadion in Zuid. Bij dit Pick-up Point kun je dagelijks terecht van 13.00 tot 20.30 uur, ook in het weekend.

Pick-up point Amsterdam-Zuid

Jack Dish
Stadionplein 19
1076 CG Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week van 11.00 tot 22.00 uur

Waar vind ik dit Pick-up point?