Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Pick-up Point Amsterdam-Zuid

Printenbind.nl staat bekend als de snelste online print- en copyshop in Amsterdam. Doordat de productie binnen de Ring plaatsvindt en er afhaallocaties door de hele stad zijn, ervaar je hetzelfde gemak als bij de ‘oude’ copyshop op de hoek. Ook in Zuid vind je een Pick-up Point van Printenbind!

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Het afhalen van een bestelling is erg eenvoudig. Noem je naam en je krijgt jouw prints zo mee. Wacht niet te lang, want je pakket blijft maar 1 week liggen. Als je met spoed bestelt voor 13.00 uur, dan kun je jouw flyers, posters of andere prints al vanaf 18.00 uur dezelfde werkdag ophalen bij het Pick-up Point van jouw voorkeur.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is niet alleen de snelste, maar ook nog eens de goedkoopste. Voor slechts 1,50 euro ligt jouw drukwerk namelijk klaar bij een afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Jack Dish

In de zomer is het terras van Jack Dish zonovergoten en kijkt het uit op het vernieuwde Stadionplein. Op steenworp afstand van het Olymisch Stadion in Zuid. Bij dit Pick-up Point kun je dagelijks terecht van 13.00 tot 20.30 uur, ook in het weekend.

Pick-up point Amsterdam-Zuid

Jack Dish
Stadionplein 19
1076 CG Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur
Maandag gesloten

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-zuid

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  Gisteren door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  2 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  3 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen