Pick-up Point Amsterdam-Zuid

Printenbind.nl staat bekend als de snelste online print- en copyshop in Amsterdam. Doordat de productie binnen de Ring plaatsvindt en er afhaallocaties door de hele stad zijn, ervaar je hetzelfde gemak als bij de ‘oude’ copyshop op de hoek. Ook in Zuid vind je een Pick-up Point van Printenbind!

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Het afhalen van een bestelling is erg eenvoudig. Noem je naam en je krijgt jouw prints zo mee. Wacht niet te lang, want je pakket blijft maar 1 week liggen. Als je met spoed bestelt voor 13.00 uur, dan kun je jouw flyers, posters of andere prints al vanaf 18.00 uur dezelfde werkdag ophalen bij het Pick-up Point van jouw voorkeur.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is niet alleen de snelste, maar ook nog eens de goedkoopste. Voor slechts 1,50 euro ligt jouw drukwerk namelijk klaar bij een afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Jack Dish

In de zomer is het terras van Jack Dish zonovergoten en kijkt het uit op het vernieuwde Stadionplein. Op steenworp afstand van het Olymisch Stadion in Zuid. Bij dit Pick-up Point kun je dagelijks terecht van 13.00 tot 20.30 uur, ook in het weekend.

Pick-up point Amsterdam-Zuid

Jack Dish
Stadionplein 19
1076 CG Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur
Maandag gesloten

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-zuid

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen