Pick-up Point Amsterdam Centrum

Printenbind.nl is de nummer 1 online copyshop van Amsterdam. Doordat wij de productie binnen de Ring in eigen hand hebben, kunnen wij snelle levertijden bieden. Het gemakkelijke voor de Amsterdammer is dat wij meerdere afhaallocaties in de stad hebben. Daarmee ervaar je het gemak van de bekende printshop op de hoek, met de snelheid van een webshop. Ook in het Centrum vind je zo’n afhaallocatie!

Afhalen bij een Printenbind.nl Pick-up Point

Kies voor de bezorgoptie “Afhalen bij een Pick-up Point” om jouw bestelling bij je in de buurt op te kunnen pikken. Je bestelling kan dezelfde werkdag al vanaf 18.00 uur klaarliggen bij de afhaallocatie. Belangrijk is dat je dan voor 13.00 uur met spoed bij ons de bestelling doet. Je ontvangt een sms-bericht of e-mail wanneer de bestelling onderweg is naar het gekozen Pick-up Point. Ophalen kan door het noemen van je naam. Makkelijker kan niet toch? Wees er wel snel bij, want voor een Pick-up Point is het fijn wanneer er niet te veel pakketjes blijven liggen. De pakketten blijven maar 1 week liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De optie om je bestelling af te halen bij een pick-up point is de snelste ‘verzendmethode’ die er is! Woon je in Amsterdam? Dan is er altijd wel een afhaalpunt op fietsafstand te vinden. Deze ‘bezorgoptie’ kost je slechts 1,50 euro. Daarmee kun je jouw prints bijna altijd op de dag van de bestelling oppikken. Tip: dit is goedkoper dan de reguliere thuisbezorging.

Afhaallocatie bij Cafe Het Paleis

Cafe het Paleis is een begrip in Amsterdam! Wanneer je vanaf de Dam langs het Paleis richting de Singel loopt kun je deze bekende, gezellige plek niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind. Bij Het Paleis kun je 7 dagen per week van 10.00 uur in de ochtend tot in het begin van de avond 19.00 uur jouw prints oppikken.

Pick-up point Amsterdam Centrum

Café Het Paleis
Paleisstraat Centrum 16
1012RB Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
10.00 tot 22.00 uur

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-centrum

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen