Pick-up Point Amsterdam Centrum

Printenbind.nl is de nummer 1 online copyshop van Amsterdam. Doordat wij de productie binnen de Ring in eigen hand hebben, kunnen wij snelle levertijden bieden. Het gemakkelijke voor de Amsterdammer is dat wij meerdere afhaallocaties in de stad hebben. Daarmee ervaar je het gemak van de bekende printshop op de hoek, met de snelheid van een webshop. Ook in het Centrum vind je zo’n afhaallocatie!

Afhalen bij een Printenbind.nl Pick-up Point

Kies voor de bezorgoptie “Afhalen bij een Pick-up Point” om jouw bestelling bij je in de buurt op te kunnen pikken. Je bestelling kan dezelfde werkdag al vanaf 18.00 uur klaarliggen bij de afhaallocatie. Belangrijk is dat je dan voor 13.00 uur met spoed bij ons de bestelling doet. Je ontvangt een sms-bericht of e-mail wanneer de bestelling onderweg is naar het gekozen Pick-up Point. Ophalen kan door het noemen van je naam. Makkelijker kan niet toch? Wees er wel snel bij, want voor een Pick-up Point is het fijn wanneer er niet te veel pakketjes blijven liggen. De pakketten blijven maar 1 week liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De optie om je bestelling af te halen bij een pick-up point is de snelste ‘verzendmethode’ die er is! Woon je in Amsterdam? Dan is er altijd wel een afhaalpunt op fietsafstand te vinden. Deze ‘bezorgoptie’ kost je slechts 1,50 euro. Daarmee kun je jouw prints bijna altijd op de dag van de bestelling oppikken. Tip: dit is goedkoper dan de reguliere thuisbezorging.

Afhaallocatie bij Cafe Het Paleis

Cafe het Paleis is een begrip in Amsterdam! Wanneer je vanaf de Dam langs het Paleis richting de Singel loopt kun je deze bekende, gezellige plek niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind. Bij Het Paleis kun je 7 dagen per week van 10.00 uur in de ochtend tot in het begin van de avond 19.00 uur jouw prints oppikken.

Pick-up point Amsterdam Centrum

Café Het Paleis
Paleisstraat Centrum 16
1012RB Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
10.00 tot 22.00 uur

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-centrum

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen