Pick-up Point Amsterdam Centrum

Print&Bind is de nummer 1 online copyshop van Amsterdam. Doordat wij de productie binnen de Ring in eigen hand hebben, kunnen wij snelle levertijden bieden. Het gemakkelijke voor de Amsterdammer is dat wij meerdere afhaallocaties in de stad hebben. Daarmee ervaar je het gemak van de bekende printshop op de hoek, met de snelheid van een webshop. Ook in het Centrum vind je zo’n afhaallocatie!

Afhalen bij een Printenbind.nl Pick-up Point

Kies voor de bezorgoptie “Afhalen bij een Pick-up Point” om jouw bestelling bij je in de buurt op te kunnen pikken. Je bestelling kan dezelfde werkdag al vanaf 18.00 uur klaarliggen bij de afhaallocatie. Belangrijk is dat je dan voor 13.00 uur met spoed bij ons de bestelling doet. Je ontvangt een sms-bericht of e-mail wanneer de bestelling onderweg is naar het gekozen Pick-up Point. Ophalen kan door het noemen van je naam. Makkelijker kan niet toch? Wees er wel snel bij, want voor een Pick-up Point is het fijn wanneer er niet te veel pakketjes blijven liggen. De pakketten blijven maar 1 week liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De optie om je bestelling af te halen bij een pick-up point is de snelste ‘verzendmethode’ die er is! Woon je in Amsterdam? Dan is er altijd wel een afhaalpunt op fietsafstand te vinden. Deze ‘bezorgoptie’ kost je slechts 1,50 euro. Daarmee kun je jouw prints bijna altijd op de dag van de bestelling oppikken. Tip: dit is goedkoper dan de reguliere thuisbezorging.

Afhaallocatie bij Cafe Het Paleis

Cafe het Paleis is een begrip in Amsterdam! Wanneer je vanaf de Dam langs het Paleis richting de Singel loopt kun je deze bekende, gezellige plek niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind.

Pick-up point Amsterdam Centrum

Café Het Paleis
Paleisstraat Centrum 16
1012RB Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 10.00 - 23.00
Vrijdag t/m zondag 10.00 - 01.00

Waar vind ik dit Pick-up point?