Pick-up Point Amsterdam Centrum

Printenbind.nl is de nummer 1 online copyshop van Amsterdam. Doordat wij de productie binnen de Ring in eigen hand hebben, kunnen wij snelle levertijden bieden. Het gemakkelijke voor de Amsterdammer is dat wij meerdere afhaallocaties in de stad hebben. Daarmee ervaar je het gemak van de bekende printshop op de hoek, met de snelheid van een webshop. Ook in het Centrum vind je zo’n afhaallocatie!

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend (i.p.v. tot 19.00 uur)

Afhalen bij een Printenbind.nl Pick-up Point

Kies voor de bezorgoptie “Afhalen bij een Pick-up Point” om jouw bestelling bij je in de buurt op te kunnen pikken. Je bestelling kan dezelfde werkdag al vanaf 18.00 uur klaarliggen bij de afhaallocatie. Belangrijk is dat je dan voor 13.00 uur met spoed bij ons de bestelling doet. Je ontvangt een sms-bericht of e-mail wanneer de bestelling onderweg is naar het gekozen Pick-up Point. Ophalen kan door het noemen van je naam. Makkelijker kan niet toch? Wees er wel snel bij, want voor een Pick-up Point is het fijn wanneer er niet te veel pakketjes blijven liggen. De pakketten blijven maar 1 week liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De optie om je bestelling af te halen bij een pick-up point is de snelste ‘verzendmethode’ die er is! Woon je in Amsterdam? Dan is er altijd wel een afhaalpunt op fietsafstand te vinden. Deze ‘bezorgoptie’ kost je slechts 1,50 euro. Daarmee kun je jouw prints bijna altijd op de dag van de bestelling oppikken. Tip: dit is goedkoper dan de reguliere thuisbezorging.

Afhaallocatie bij Cafe Het Paleis

Cafe het Paleis is een begrip in Amsterdam! Wanneer je vanaf de Dam langs het Paleis richting de Singel loopt kun je deze bekende, gezellige plek niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind. Bij Het Paleis kun je 7 dagen per week van 10.00 uur in de ochtend tot in het begin van de avond 19.00 uur jouw prints oppikken.

Pick-up point Amsterdam Centrum

Café Het Paleis
Paleisstraat Centrum 16
1012RB Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
10.00 tot 19.00 uur

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-centrum

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen