Pick-up Point Amsterdam-Oost

Printenbind.nl staat bekend als de populairste online printshop in Amsterdam. Dit komt mede doordat er altijd wel een afhaallocatie in de buurt is. Zo’n “Pick-up Point” vind je ook in Amsterdam-Oost. Om precies te zijn bij House of Watt, tussen Park Frankendael en het Amstelstation.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Een bestelling afhalen bij een Pick-up Point van Printenbind.nl is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar even je naam te noemen. Je prints kunnen bovendien dezelfde dag al klaarliggen, mits je voor 13.00 uur met spoed hebt besteld. Als je bestelling onderweg is, ontvang je een berichtje per mail of sms. Jouw producten blijven maximaal een week bij de afhaallocatie. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag af.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je met spoed iets nodig? Flyers, posters, noem het maar op! Dan ben je bij onze online copyshop aan het juiste adres. Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling soms nog dezelfde werkdag bezorgen bij een Pick-up Point. Dit is daarbij ook nog goedkoper dan reguliere postbezorging.

Afhaallocatie House of Watt

Bij House of Watt kun je flexwerken, vergaderen, eten en een feestje vieren. Hier tref je ook een afhaallocatie van Printenbind, waar je van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 19.00 uur terecht kunt.

Pick-up point Amsterdam-Oost

House of Watt
James Wattstraat 73
1097 DL Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur

Zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur

Zondag van 11.00 tot 21.00 uur

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-oost

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen