Pick-up Point Amsterdam-Oost

Printenbind.nl staat bekend als de populairste online printshop in Amsterdam. Dit komt mede doordat er altijd wel een afhaallocatie in de buurt is. Zo’n “Pick-up Point” vind je ook in Amsterdam-Oost. Om precies te zijn bij House of Watt, tussen Park Frankendael en het Amstelstation.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Een bestelling afhalen bij een Pick-up Point van Printenbind.nl is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar even je naam te noemen. Je prints kunnen bovendien dezelfde dag al klaarliggen, mits je voor 13.00 uur met spoed hebt besteld. Als je bestelling onderweg is, ontvang je een berichtje per mail of sms. Jouw producten blijven maximaal een week bij de afhaallocatie. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag af.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je met spoed iets nodig? Flyers, posters, noem het maar op! Dan ben je bij onze online copyshop aan het juiste adres. Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling soms nog dezelfde werkdag bezorgen bij een Pick-up Point. Dit is daarbij ook nog goedkoper dan reguliere postbezorging.

Afhaallocatie House of Watt

Bij House of Watt kun je flexwerken, vergaderen, eten en een feestje vieren. Hier tref je ook een afhaallocatie van Printenbind, waar je van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 19.00 uur terecht kunt.

Pick-up point Amsterdam-Oost

House of Watt
James Wattstraat 73
1097 DL Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-oost

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen