Pick-up Point Amsterdam-Oost

Printenbind.nl staat bekend als de populairste online printshop in Amsterdam. Dit komt mede doordat er altijd wel een afhaallocatie in de buurt is. Zo’n “Pick-up Point” vind je ook in Amsterdam-Oost. Om precies te zijn bij House of Watt, tussen Park Frankendael en het Amstelstation.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Een bestelling afhalen bij een Pick-up Point van Printenbind.nl is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar even je naam te noemen. Je prints kunnen bovendien dezelfde dag al klaarliggen, mits je voor 13.00 uur met spoed hebt besteld. Als je bestelling onderweg is, ontvang je een berichtje per mail of sms. Jouw producten blijven maximaal een week bij de afhaallocatie. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag af.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je met spoed iets nodig? Flyers, posters, noem het maar op! Dan ben je bij onze online copyshop aan het juiste adres. Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling soms nog dezelfde werkdag bezorgen bij een Pick-up Point. Dit is daarbij ook nog goedkoper dan reguliere postbezorging.

Afhaallocatie House of Watt

Bij House of Watt kun je flexwerken, vergaderen, eten en een feestje vieren. Hier tref je ook een afhaallocatie van Printenbind, waar je van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 19.00 uur terecht kunt.

Pick-up point Amsterdam-Oost

House of Watt
James Wattstraat 73
1097 DL Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur

Zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur

Zondag van 11.00 tot 21.00 uur

printenbind-afhaallocatie-amsterdam-oost

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen