Pick-up Point Science Park Amsterdam

Printenbind.nl is de online print- en copyshop van Amsterdam. Met snelle productie- en levertijden en meerdere afhaallocaties in Amsterdam, bieden wij de Amsterdammer het gemak van de copyshop op de hoek met de snelheid en eenvoud van een webshop. Er is altijd wel een Pick-up Point op fietsafstand te vinden. Zo ook op het UVA Science Park.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, kun je kiezen voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bij ons bestelt, dan ligt je bestelling al vanaf 18.00 uur klaar bij het door jou gekozen afhaalpunt. Je ontvangt een bericht per sms of e-mail wanneer een bestelling is verzonden. Het noemen van je naam is daarbij voldoende! Lekker makkelijk dus. De pakketjes blijven maximaal 1 week liggen. Het is voor de pick-up points het fijnst, wanneer je je bestelling zo snel mogelijk afhaalt.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De snelste manier om aan je prints te komen, is via Printenbind.nl. Je bestelt eenvoudig online. Kies je voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kost je dat slechts 1,50 euro (goedkoper dan de normale bezorging dus!) per bestelling en krijg je in de meeste gevallen je pakket al op dezelfde dag bezorgd bij het door jou gekozen afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Cafe Restaurant Polder

Of je nu lopend, wandelend of met de auto het Science Park op gaat, de boerderij van Café Restaurant Polder kun je niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind, waar jij je prints 7 dagen per week kunt afhalen. Van 10.00 uur ‘s ochtends tot 1 voor 12 ‘s avonds!

Pick-up point Amsterdam Science Park

Cafe Restaurant Polder
Science Park 205
1098XH Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
9.00 tot 22.00 uur

printenbind-afhaallocatie-science-park

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen