Pick-up Point Science Park Amsterdam

Printenbind.nl is de online print- en copyshop van Amsterdam. Met snelle productie- en levertijden en meerdere afhaallocaties in Amsterdam, bieden wij de Amsterdammer het gemak van de copyshop op de hoek met de snelheid en eenvoud van een webshop. Er is altijd wel een Pick-up Point op fietsafstand te vinden. Zo ook op het UVA Science Park.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, kun je kiezen voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bij ons bestelt, dan ligt je bestelling al vanaf 18.00 uur klaar bij het door jou gekozen afhaalpunt. Je ontvangt een bericht per sms of e-mail wanneer een bestelling is verzonden. Het noemen van je naam is daarbij voldoende! Lekker makkelijk dus. De pakketjes blijven maximaal 1 week liggen. Het is voor de pick-up points het fijnst, wanneer je je bestelling zo snel mogelijk afhaalt.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De snelste manier om aan je prints te komen, is via Printenbind.nl. Je bestelt eenvoudig online. Kies je voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kost je dat slechts 1,50 euro (goedkoper dan de normale bezorging dus!) per bestelling en krijg je in de meeste gevallen je pakket al op dezelfde dag bezorgd bij het door jou gekozen afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Cafe Restaurant Polder

Of je nu lopend, wandelend of met de auto het Science Park op gaat, de boerderij van Café Restaurant Polder kun je niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind, waar jij je prints 7 dagen per week kunt afhalen. Van 10.00 uur ‘s ochtends tot 1 voor 12 ‘s avonds!

Pick-up point Amsterdam Science Park

Cafe Restaurant Polder
Science Park 205
1098XH Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
10.00 tot 00.00 uur

printenbind-afhaallocatie-science-park

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen