Pick-up Point Science Park Amsterdam

Printenbind.nl is de online print- en copyshop van Amsterdam. Met snelle productie- en levertijden en meerdere afhaallocaties in Amsterdam, bieden wij de Amsterdammer het gemak van de copyshop op de hoek met de snelheid en eenvoud van een webshop. Er is altijd wel een Pick-up Point op fietsafstand te vinden. Zo ook op het UVA Science Park.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, kun je kiezen voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bij ons bestelt, dan ligt je bestelling al vanaf 18.00 uur klaar bij het door jou gekozen afhaalpunt. Je ontvangt een bericht per sms of e-mail wanneer een bestelling is verzonden. Het noemen van je naam is daarbij voldoende! Lekker makkelijk dus. De pakketjes blijven maximaal 1 week liggen. Het is voor de pick-up points het fijnst, wanneer je je bestelling zo snel mogelijk afhaalt.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De snelste manier om aan je prints te komen, is via Printenbind.nl. Je bestelt eenvoudig online. Kies je voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kost je dat slechts 1,50 euro (goedkoper dan de normale bezorging dus!) per bestelling en krijg je in de meeste gevallen je pakket al op dezelfde dag bezorgd bij het door jou gekozen afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Cafe Restaurant Polder

Of je nu lopend, wandelend of met de auto het Science Park op gaat, de boerderij van Café Restaurant Polder kun je niet missen. Hier vind je het Pick-up Point van Printenbind, waar jij je prints 7 dagen per week kunt afhalen. Van 10.00 uur ‘s ochtends tot 1 voor 12 ‘s avonds!

Pick-up point Amsterdam Science Park

Cafe Restaurant Polder
Science Park 205
1098XH Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
9.00 tot 22.00 uur

printenbind-afhaallocatie-science-park

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen