Printenbind.nl Pick-up Point Uilenstede

Printenbind.nl is de online copyshop voor studenten, particulieren en bedrijven. Woon je op Uilenstede, in Amsterdam Zuid of Amstelveen? Dan biedt ons Pick-up Point in het Sportcentrum VU uitkomst wanneer je snel over jouw prints wil beschikken. Zo heb je het gemak van een printshop op de hoek, met de eenvoud van online bestellen bij Printenbind.nl.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dit is de goedkoopste verzendmethode en kost je minder dan bezorging via de reguliere post. Daarbij kun je in het geval van een spoedbestelling, jouw prints op de dag van bestelling afhalen bij het Pick-up Point. Hiervoor moet je wel voor 13.00 uur je volledige order hebben geplaatst. Bij de afhaallocatie hoef je alleen je naam te noemen om je bestelling mee te krijgen. Haal je bestelling bij voorkeur binnen 2 dagen op. Jouw pakketje blijft maximaal 1 week voor je klaar liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Snel iets laten printen? Dat doe je bij de bekende online copyshop Printenbind.nl. Dit kan jouw reader of scriptie zijn, maar ook een flyer of poster. Met onze Pick-up Points door de hele stad Amsterdam maken we het mogelijk jouw bestelling dezelfde dag al in handen te hebben.

Afhaallocatie bij Sportcentrum VU

Het Sportcentrum VU is centraal gelegen op Campus Uilenstede in Amstelveen. Dit Pick-up Point is 7 dagen per week open en populair bij vele studenten. Op werkdagen kun je hier van 8.15 tot 23.30 uur terecht. In het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Pick-up point Amsterdam Uilenstede

Sportcentrum VU
Uilenstede 100
1183AM Amstelveen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

printenbind-afhaallocatie-uilenstede

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen