Printenbind.nl Pick-up Point Uilenstede

Printenbind.nl is de online copyshop voor studenten, particulieren en bedrijven. Woon je op Uilenstede, in Amsterdam Zuid of Amstelveen? Dan biedt ons Pick-up Point in het Sportcentrum VU uitkomst wanneer je snel over jouw prints wil beschikken. Zo heb je het gemak van een printshop op de hoek, met de eenvoud van online bestellen bij Printenbind.nl.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dit is de goedkoopste verzendmethode en kost je minder dan bezorging via de reguliere post. Daarbij kun je in het geval van een spoedbestelling, jouw prints op de dag van bestelling afhalen bij het Pick-up Point. Hiervoor moet je wel voor 13.00 uur je volledige order hebben geplaatst. Bij de afhaallocatie hoef je alleen je naam te noemen om je bestelling mee te krijgen. Haal je bestelling bij voorkeur binnen 2 dagen op. Jouw pakketje blijft maximaal 1 week voor je klaar liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Snel iets laten printen? Dat doe je bij de bekende online copyshop Printenbind.nl. Dit kan jouw reader of scriptie zijn, maar ook een flyer of poster. Met onze Pick-up Points door de hele stad Amsterdam maken we het mogelijk jouw bestelling dezelfde dag al in handen te hebben.

Afhaallocatie bij Sportcentrum VU

Het Sportcentrum VU is centraal gelegen op Campus Uilenstede in Amstelveen. Dit Pick-up Point is 7 dagen per week open en populair bij vele studenten. Op werkdagen kun je hier van 8.15 tot 23.30 uur terecht. In het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Pick-up point Amsterdam Uilenstede

Sportcentrum VU
Uilenstede 100
1183AM Amstelveen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 23.30 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

printenbind-afhaallocatie-uilenstede

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen