Printenbind.nl Pick-up Point Uilenstede

Printenbind.nl is de online copyshop voor studenten, particulieren en bedrijven. Woon je op Uilenstede, in Amsterdam Zuid of Amstelveen? Dan biedt ons Pick-up Point in het Sportcentrum VU uitkomst wanneer je snel over jouw prints wil beschikken. Zo heb je het gemak van een printshop op de hoek, met de eenvoud van online bestellen bij Printenbind.nl.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dit is de goedkoopste verzendmethode en kost je minder dan bezorging via de reguliere post. Daarbij kun je in het geval van een spoedbestelling, jouw prints op de dag van bestelling afhalen bij het Pick-up Point. Hiervoor moet je wel voor 13.00 uur je volledige order hebben geplaatst. Bij de afhaallocatie hoef je alleen je naam te noemen om je bestelling mee te krijgen. Haal je bestelling bij voorkeur binnen 2 dagen op. Jouw pakketje blijft maximaal 1 week voor je klaar liggen.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Snel iets laten printen? Dat doe je bij de bekende online copyshop Printenbind.nl. Dit kan jouw reader of scriptie zijn, maar ook een flyer of poster. Met onze Pick-up Points door de hele stad Amsterdam maken we het mogelijk jouw bestelling dezelfde dag al in handen te hebben.

Afhaallocatie bij Sportcentrum VU

Het Sportcentrum VU is centraal gelegen op Campus Uilenstede in Amstelveen. Dit Pick-up Point is 7 dagen per week open en populair bij vele studenten. Op werkdagen kun je hier van 8.15 tot 23.30 uur terecht. In het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Pick-up point Amsterdam Uilenstede

Sportcentrum VU
Uilenstede 100
1183AM Amstelveen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

printenbind-afhaallocatie-uilenstede

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen