Naamkaartjes printen

Naamkaartjes zijn perfect om uit te delen aan potentiële klanten op grote en kleine evenementen. Print vandaag nog je zelf ontworpen naamkaartjes en zorg dat iedereen jouw naam onthoudt! Kies volledig hoe jouw naamkaartje eruit komt te zien met een papiersoort in jouw stijl! Naamkaartjes zijn ook leuk voor diners waarbij je een tafelschikking maakt, zo weet iedereen meteen waar hij moet zijn! Kies zelf de afwerking voor de meest persoonlijke en unieke naamkaart!

Document gereed? Bestel direct jouw naamkaart

Bestel nu

Diverse papiersoorten voor naamkaartjes

Naamkaarten voor elke gelegenheid:

  • Wil je een chique uitstraling? Ga dan voor papiersoorten als Natuurkarton, Klassiek, Oud Hollands of Linnen.

  • Onze standaard stevige papiersoort is 350 grams card. Deze papiersoorten kan je naar wens laten coaten met een glanzende beschermlaag.

  • Onscheurbare naamkaarten? Dat kan ook met onze speciale papiersoort Nevertear.

Gevouwen naamkaartjes bestellen

Eenvoudig gevouwen naamkaarten bestellen, doe je online. Upload het ontwerp van je naamkaart als losse pagina's (dus niet als spreads). Vink simpelweg 'Middenvouw' aan en wij zorgen ervoor dat je naamkaartje mooi in het midden gevouwen wordt.

Online de goedkoopste en snelste keuze

Print je naamkaarten online bij Printenbind.nl en je naamkaartjes worden standaard binnen twee werkdagen geleverd. Of bestel met spoed en binnen 24 uur liggen ze voor je klaar. Van zowel kleine als grote oplages kaarten houden wij de prijs laag.