Clear toner
Zo simpel kan het zijn!

Ricoh Pro C7100 Clear toner bestellen?

De Ricoh C7100 clear toner is een transparante toner. Deze toner kan worden gebruikt in combinatie met de CMYK toners van Ricoh om een glanzende coating aan te brengen op de prints. Print jij met jouw bedrijf zelf met een Ricoh printer? Via Print&Bind heb je de clear toner snel en goedkoop in huis.


Ricoh Pro C7100 toner clear

Bestel nu voor € 285,-

Prijs per stuk exclusief btw

Specificaties Ricoh Pro C7100 Clear toner

Type product

Transparante toner

Fabrikantcode

828479

Geschikt voor

Ricoh 7100/7200

Goedkoop en snel een Ricoh Pro Clear toner nodig?

Bestel nu

Voor welke printers is deze clear toner geschikt?

Deze toner is geschikt voor printers van de Ricoh 7100 en 7200 series:

Pro C7100S

Pro C7110X

Pro C7210X

Pro C7100X

Pro C7110SX

Pro C7210SX

Pro C7100SX

Pro C7200e

Pro C7110

Pro C7200X

De voordelen van coating

Het toevoegen van een coatinglaag door middel van de Ricoh clear toner zorgt voor een extra bescherming tegen vlekken en spatwater. Daarnaast zorgt het ook voor wat extra stevigheid. Hierdoor maakt de coating het drukwerk geschikter voor veelvuldig gebruik. Een visuele bijkomstigheid is een mooie, glanzende laag.

Sophie van der Reijken

1 week geleden

Snelle en goede service

Ik had een boek besteld alleen er zat helaas een beetje beschadiging op mijn kaft en ik was ook vergeten aan te vinken dat ik ook mijn achterkant bedrukt wilde hebben. Dus stuurde ik een bericht via WhatsApp en kreeg meteen reactie. Ik krijg een nieuwe en kreeg daarnaast ook nog de mogelijkheid om mijn achterkant bedrukt aan te kunnen vinken, deze wordt dezelfde avond nog verstuurd. Snelle en goede service. Super fijn!

Kirby Ost

1 week geleden

6 sterren !!!

Hun productie is altijd snel, kwalitatief & betaalbaar. Alsnog hebben ze soms klanten (zoals ik) die er te laat achterkomt (na plaatsing van order) dat de aangegeven tijd, te laat is om op te halen(door omstandigheden). Na het sturen van een whatsappbericht met mijn uitleg/situatie hebben ze een hoge uitzondering gemaakt om mij tegemoet te komen ( door de afhaal tijd te vervroegen). Ik ben sprakeloos en dankbaar voor deze service erbij.

Me

1 week geleden

Geen gedoe, snel

Ik laat alles hier drukken: kaarten, posters, dingen voor aan de muur. Supersnelle service. M'n drukwerk is altijd netjes verparkt: zelfs als ik bijvoorbeeld slechts 1 a4 laat drukken. Ik kies altijd voor afhalen en dat loopt altijd gesmeerd. Ik weet niet heel veel van drukwerk, maar de posters hangen prachtig op de muur, ben zelf fan van het parelmoer papier. Ook de kaarten zien er altijd super uit. De doorlooptijden zijn kort, de prijs is laag. Bij andere drukkerijen vaak gedoe gehad, hier wordt het gewoon gedrukt, en snel ook :) Ga zo door

Marleen V

2 weken geleden

Correct en snel

Correct en snel, nog voordelig ook

Puck

2 weken geleden

Tevreden

Fijne service en snelle verzending. Als je grotere oplages van meerdere typen product wil bestellen, is de interface niet gebruiksvriendelijk. Het kost dan veel moeite om 10 hetzelfde te bestellen, maar dan een andere variant.

Joris Fonteijn

2 weken geleden

Mijn go-to print store!

Heb ondertussen al meerdere bestellingen geplaatst, van posters tot geboortekaartjes tot borden. Erg tevreden over de snelheid, kwaliteit en prijs. Mijn go-to print store!

jan

2 weken geleden

Goede ervaring

Mooie producten. Makkelijk om de afdruk-opdracht aan te leveren.

Pilar Cornejo

2 weken geleden

Een aanrader!

Altijd betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op
Trustpilot