Verjaardagskalender printen

Wat is er leuker dan alle verjaardagen van familie en vrienden op een unieke verjaardagskalender? Hang de verjaardagkalender op de WC of in de keuken en vergeet nooit meer een verjaardag! Print jouw verjaardagskalender met foto's goedkoop en snel online bij Print&Bind. Upload eenvoudig je eigen ontwerp verjaardagkalender en vul het bestelformulier in.

Wij printen jouw verjaardagskalenders op hoge kwaliteit papier, zodat deze lang meegaat! Met een stevige zilveren ringband en een kalenderhaakje in het midden, hang je jouw verjaardagskalender mooi op.

Document gereed? Bestel direct jouw verjaardagskalender

Bestel nu

Verjaardagskalenders van hoge kwaliteit papier

Kies zelf hoe wij jouw verjaardagskalender printen:

  • De papiersoort bepaal je zelf: van 160 grams tot 350 grams card.

  • Voor extra speciale verjaardagskalenders ga je voor één van onze bijzondere papiersoorten zoals Klassiek of Linnen.

  • Water- en scheurbestendige verjaardagskalender? Kies Nevertear papier. Let wel op dat je deze papiersoort niet kunt beschrijven.

Afwerkingsmogelijkheden voor verjaardagskalenders

  • Wij kunnen je verjaardagkalender extra beschermen door een transparante voor en/of achterkant toe te voegen. Of voor- en/of achteraan een wit of zwart schutblad toe te voegen.

  • Ga eens voor een verjaardagskalender met ronde hoeken.

  • Nieuw: kies voor de optie coating voor het toevoegen van extra glazende beschermlaag voor en/of achterop je verjaardagskalender.

  • Bepaal zelf of je een verjaardagskalender met of zonder kalenderhaak wil.

Jouw verjaardagskalenders snel en goedkoop geleverd

Verjaardagskalenders worden door ons altijd zo snel en goedkoop mogelijk geleverd. Standaard binnen twee werkdagen en met spoed binnen één werkdag. Hoe we jouw pakketje leveren, bepaal je zelf. Laat het bij je thuis bezorgen of bij een PostNL pick-up point. Of haal het af bij onze locatie of één van onze pick-up-points in Amsterdam

Print&Bind heeft tot nu toe al 545 verjaarsdagskalenders geproduceerd!