Eigen formaat folder laten printen

Vind je de standaard folder formaten maar saai? Kies dan je eigen unieke formaat en val extra op ten opzichte van andere folders! Lever je bestand online aan en bepaal de gewenste afmetingen zodat wij er snel en efficiënt mee aan de slag kunnen. Zowel kleine als grote oplage leveren wij standaard binnen twee werkdagen.

Document gereed? Bestel direct jouw unieke folders

Bestel nu

Goedkoop eigen formaat folders drukken

Extra opvallen met een uniek folder formaat zonder hoge kosten? Bij Print&Bind is dat geen enkel probleem. Doordat jij je bestand online aanlevert kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Dus wacht niet langer en bestel je folders bij Print&Bind.

Eigen formaat folders van topkwaliteit

Bij een uniek folder formaat hoort natuurlijk een uitstekende kwaliteit. Bij Print&Bind worden alle folders in eigen huis geproduceerd. Als gevolg hier van kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van jouw folders garanderen. Wij kalibreren bijvoorbeeld dagelijks onze printers om het kleurenresultaat optimaal te krijgen. Verder gebruiken wij materialen van uitstekende kwaliteit.

Eigen formaat folders razendsnel in huis

De standaard levertijd voor folders is 2 werkdagen. Heb je de folders in het door jouw gewenste formaat eerder nodig? Bestel dan met spoed voor 13:00 en haal ze vandaag nog op bij onze vestiging in Amsterdam. Wil je ze liever thuis geleverd krijgen dan heb je de folders binnen 1 werkdag in huis. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam.