Eigen formaat folder laten printen

Vind je de standaard folder formaten maar saai? Kies dan je eigen unieke formaat en val extra op ten opzichte van andere folders! Lever je bestand online aan en bepaal de gewenste afmetingen zodat wij er snel en efficiënt mee aan de slag kunnen. Zowel kleine als grote oplage leveren wij standaard binnen twee werkdagen.

Document gereed? Bestel direct jouw unieke folders

Bestel nu

Goedkoop eigen formaat folders drukken

Extra opvallen met een uniek folder formaat zonder hoge kosten? Bij Print&Bind is dat geen enkel probleem. Doordat jij je bestand online aanlevert kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Dus wacht niet langer en bestel je folders bij Print&Bind.

Eigen formaat folders van topkwaliteit

Bij een uniek folder formaat hoort natuurlijk een uitstekende kwaliteit. Bij Print&Bind worden alle folders in eigen huis geproduceerd. Als gevolg hier van kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van jouw folders garanderen. Wij kalibreren bijvoorbeeld dagelijks onze printers om het kleurenresultaat optimaal te krijgen. Verder gebruiken wij materialen van uitstekende kwaliteit.

Eigen formaat folders razendsnel in huis

De standaard levertijd voor folders is 2 werkdagen. Heb je de folders in het door jouw gewenste formaat eerder nodig? Bestel dan met spoed voor 13:00 en haal ze vandaag nog op bij onze vestiging in Amsterdam. Wil je ze liever thuis geleverd krijgen dan heb je de folders binnen 1 werkdag in huis. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam.

Sasha Hassoldt

1 dag geleden

levertijd net iets anders, maar goed resultaat

Op een woensdagmiddag besteld, en zaterdag in huis (met standaard levering). En dat terwijl er zo duidelijk op de site staat dat het vrijdag geleverd zou worden. Dat is jammer, en misschien ook de fout van PostNL. Maar dit is wel iets om rekening mee te houden bij het bestellen! Drukwerk zelf is echt perfect, ik ben ontzettend blij met de goede kwaliteit. A5 boekje is mooi afgewerkt en ook helemaal niet duur t.o.v de concurrenten! Zou hier zeker nog een keer bestellen (en dan wel op tijd ;) )

Anne

4 dagen geleden

Perfecte prijs kleine oplages

Precies zoals verwacht. Snel geleverd en een goede service! Perfecte prijs voor kleine oplages, iets wat veel printbedrijven missen.

Rennie Hoekstra

1 week geleden

Kwaliteit

Het product is kwalitatief goed. Werd thuis bezorgd ipv bij een afhaalpunt van Post NL. Was niet helemaal duidelijk in de communicatie. Product werd eerder bezorgd dan was toegezegd. Was positief

Wilfried Derksen

1 week geleden

Zoals altijd perfect

Ook dit keer: makkelijk bestelbaar met duidelijke instructies, mooie uitvoering van het drukwerk en snel aangeleverd (zaterdag aangeleverd, dinsdag in de brievenbus). En dat alles tegen een mooie prijs.

klant

1 week geleden

Meedenkend en soepel.

Meedenkend en soepel.

B.M. Broere

1 week geleden

Goed gedaan.

Prima hoor. Kwam netjes en op tijd binnen.

Studio t.a.v. de kunstgroep

1 week geleden

Het bestellen vind ik best ingewikkeld

Het bestellen vind ik best ingewikkeld. Ik heb een paar keer een "belverzoek" gedaan. Het is wel goed gekomen en het product is prima.

Margot

1 week geleden

Geleverde producten zijn goed van… goede kwaliteit

Geleverde producten zijn goed van kwaliteit, afgesproken leveringstijd. En goede communicatie rond de bestelling en de levering. Ik heb al veel besteld, en altijd goed!

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op
Trustpilot