Carré folder laten printen

De Carré folder is verkrijgbaar als Small, Card, Medium of Large. Deze folder is altijd vierkant, ongeacht het formaat Carré dat je bestelt. Bij Print&Bind krijg je altijd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij vragen je om de bestanden aan het leveren in het eindformaat van de gevouwen folders. Dit betekent dat je altijd vier losse pagina's kunt aanleveren. Bestel meteen je Carré folder (in S, Card, M en L) om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen met het verspreiden!


De Carré folder is binnenkort beschikbaar! Je kunt je folder altijd in een eigen formaat bestellen.


Formaten Carré folder

Type Carré folder

Afmetingen in mm.

Afmetingen in cm.

Carré S(mall)

98 x 98 mm.

9,8 x 9,8 cm.

Carré Card

135 x 135 mm.

13,5 x 13,5 cm.

Carré M(edium)

148 x 148 mm.

14,8 x 14,8 cm. (ongeveer zo breed als A5)

Carré L(arge)

210 x 210 mm.

21 x 21 cm. (net zo breed als A4)

Carré folder drukken tegen een laag tarief

Bij Print&Bind kun je tegen een lage prijs Carré folders drukken. Je kunt dan kiezen tussen diverse maten: S, Card, M en L. De prijs kun je zelf berekenen, door een keuze te maken tussen de verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. De totaalprijs wordt vastgesteld aan de hand van de oplage. Heb je één Carré folder nodig? Geen probleem bij Print&Bind, dat kan al vanaf 1 exemplaar. Uiteraard kun je ook grotere oplagen printen tegen een voordelige prijs.

Super kwaliteit Carré folder

Print&Bind vindt het belangrijk dat je goede kwaliteit prints geleverd krijgt tegen een lage prijs. De klant staat ook wel centraal en niet de winst. Om de kwaliteit te waarborgen van onder andere deze Carré folders werken wij dagelijks aan het opleiden van onze medewerkers, onderdelen van het productieproces te automatiseren zaken en het onderhouden van onze machines zoals het kalibreren van de printers. Alles voor een mooi eindresultaat. Wist je dat Print&Bind wordt beoordeeld met een 9,4! Ervaar het zelf door bijvoorbeeld alvast een kleine oplage te bestellen. Je kunt bij ons jouw Carré folder al bestellen vanaf 1 exemplaar.

Klanttevredenheid

4,6/5

Gebaseerd op 8611 reviews

Snelle levering van jouw Carré folders!

De standaard levertijd voor de Carré folder is binnen twee werkdagen. Heb je haast? Geen probleem, bestel voor 13.00 uur met de leveroptie 'Spoed' en haal de bestelling nog dezelfde dag af. Lukt dat niet? Dan wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd!