Carré folder laten printen

De Carré folder is verkrijgbaar als Small, Card, Medium of Large. Deze folder is altijd vierkant, ongeacht het formaat Carré dat je bestelt. Bij Print&Bind krijg je altijd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij vragen je om de bestanden aan het leveren in het eindformaat van de gevouwen folders. Dit betekent dat je altijd vier losse pagina's kunt aanleveren. Bestel meteen je Carré folder (in S, Card, M en L) om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen met het verspreiden!


De Carré folder is binnenkort beschikbaar! Je kunt je folder altijd in een eigen formaat bestellen.


Formaten Carré folder

Type Carré folder

Afmetingen in mm.

Afmetingen in cm.

Carré S(mall)

98 x 98 mm.

9,8 x 9,8 cm.

Carré Card

135 x 135 mm.

13,5 x 13,5 cm.

Carré M(edium)

148 x 148 mm.

14,8 x 14,8 cm. (ongeveer zo breed als A5)

Carré L(arge)

210 x 210 mm.

21 x 21 cm. (net zo breed als A4)

Carré folder drukken tegen een laag tarief

Bij Print&Bind kun je tegen een lage prijs Carré folders drukken. Je kunt dan kiezen tussen diverse maten: S, Card, M en L. De prijs kun je zelf berekenen, door een keuze te maken tussen de verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. De totaalprijs wordt vastgesteld aan de hand van de oplage. Heb je één Carré folder nodig? Geen probleem bij Print&Bind, dat kan al vanaf 1 exemplaar. Uiteraard kun je ook grotere oplagen printen tegen een voordelige prijs.

Super kwaliteit Carré folder

Print&Bind vindt het belangrijk dat je goede kwaliteit prints geleverd krijgt tegen een lage prijs. De klant staat ook wel centraal en niet de winst. Om de kwaliteit te waarborgen van onder andere deze Carré folders werken wij dagelijks aan het opleiden van onze medewerkers, onderdelen van het productieproces te automatiseren zaken en het onderhouden van onze machines zoals het kalibreren van de printers. Alles voor een mooi eindresultaat. Wist je dat Print&Bind wordt beoordeeld met een 9,4! Ervaar het zelf door bijvoorbeeld alvast een kleine oplage te bestellen. Je kunt bij ons jouw Carré folder al bestellen vanaf 1 exemplaar.

Klanttevredenheid

4,6/5

Gebaseerd op 8508 reviews

Snelle levering van jouw Carré folders!

De standaard levertijd voor de Carré folder is binnen twee werkdagen. Heb je haast? Geen probleem, bestel voor 13.00 uur met de leveroptie 'Spoed' en haal de bestelling nog dezelfde dag af. Lukt dat niet? Dan wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd!

Daisy Schaft

2 jaar geleden

Compensatie en klantenservice

Folders besteld, maar was wat misgegaan bij uploaden van het document. Met een compensatie ze voor minder geld opnieuw kunnen bestellen. Fijne klantenservice die bovendien snel reageren

Jij bent unIQ

2 jaar geleden

Mooie folders ontvangen, goede kwaliteit!

Mooie folders ontvangen, goede kwaliteit! Ook 3 posters met een afwijkend formaat, geen probleem voor print en bind

V. Vasileiadis

2 jaar geleden

Uitstekende service, snelle levering, lage prijzen

Ik heb voor mijn bedrijf al een aantal keren etiketten en folders laten afdrukken bij Printenbind en altijd naar volle tevredenheid over kwaliteit en prijs! Contact via de chatfunctie op de website gaat erg vlot, responstijd is vrijwel direct. De medewerkers denken met je mee en hebben bij twijfel tijdens de controle mij gelijk gebeld.

Kevin

2 jaar geleden

Voor herhaling vatbaar!

Folders waren netjes gesneden zodat er geen witte rand meer zichtbaar was. Communicatie en online bestellen was heel duidelijk. Geen klachten, ga jullie vaker gebruiken.

Mad Van Holes

2 jaar geleden

Top!

We hebben tot nu toe speelborden, stickers en folders laten printen en de kwaliteit en service zijn geweldig!

Jackeline

2 jaar geleden

folders en kaarten

Zowel folders en kaarten besteld Altijd goed en snel geleverd, Ben erg tevreden met de kwaliteit van de producten. Mijn vaste adres voor drukwerk.

Henk S

3 jaar geleden

Snel, helder, goed en duidelijk!

Snel, helder, goed en duidelijk!

Roland Hitze

3 jaar geleden

Review PRINTENBIND.NL

Ik heb inmiddels meerdere keren iets (stickers, flyers, folders en kaarten) laten afdrukken bij PRINTENBIND.NL en iedere keer zeer tevreden over het eindresultaat. Super snel geleverd en uitmuntende kwaliteit.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 799.495 Folders
Trustpilot