Familieboek drukken

Wil je graag je stamboom of je familiegeschiedenis vastleggen voor jongere generaties? Laat hier je prachtige familieboek printen en inbinden! Geef het cadeau of houd het zelf om terug te blikken op bijzondere periodes. Of je nu een klein familieboekje wilt, of een groter formaat familieboek, wij printen en binden jouw familieboeken in elk gewenst formaat. Bestel hier goedkoop en snel je unieke familieboek!

Document gereed? Bestel direct jouw familieboek

Bestel nu

Je familieboek Garenloos inbinden

Voor de meest fraaie uitstraling kies je voor Garenloos inbinden. Door een stevige omslag van 350 grams card, gaat je familieboek lang mee. Kies je voor Garenloos inbinden? Dan kun je zelfs de rug van je familieboek laten bedrukken, zodat je het boek snel terug kunt vinden in de kast. Wil je de rug laten bedrukken? Lever dan de gehele omslag (achterkant, rug en voorkant) in één document aan. Nadat je de specificaties van je familieboek hebt ingevuld in onze online bestelmodule, kun je in de rechterkolom zien hoe breed de rug van je boek moet worden. Hiermee kun je rekening houden als je de rug van je familieboek ontwerpt. Naast de omslag upload je natuurlijk het binnenwerk in onze online bestelmodule.

Hoge kwaliteit printen en inbinden van je familieboek

  • Naast Garenloos inbinden kan je kiezen voor Thermisch of Wire-O inbinden.

  • Kies de gewenste papiersoort: 80, 100, 160.  Staan er foto’s in je familieboek? Dan raden wij aan om je familieboek te laten printen op een papiersoort van minstens 100 grams. Het papier heeft dan wat meer glans en schijnt niet door.

  • We drukken je familieboek natuurlijk in hoge kwaliteit. Foto's en afbeeldingen worden haarscherp afgedrukt in een resolutie van 1200 dpi.

  • Upload online via onze site je documenten in bijna alle bestandstypen.

  • Betaal gemakkelijk via iDEAL, Creditcard of Paypal.

Print je familieboek snel en goedkoop

Door je boek online aan te leveren, kunnen wij het snel en voordelig printen en inbinden. Wij zorgen ervoor dat je binnen twee werkdagen je ingebonden boeken aan je familie kunt laten zien! Bestel met spoed als je de familieboeken binnen 24 uur nodig hebt. Wij versturen je boeken dan nog dezelfde dag, zodat je ze de volgende dag in huis hebt. Je kunt ze ook dezelfde dag vanaf 18.00 uur ophalen bij één van onze pick-up points in Amsterdam of vanaf 16.00 uur bij onze vestiging in Amsterdam West.

Familieboek beoordelingen
Print&Bind heeft tot nu toe al 2.845 familieboeken geproduceerd!