Wire-o brochure laten drukken

Wil jij ook dat de brochure voorzien is van een metalen aan de zijkant? Kies dan voor de wire-o brochure. Door te kiezen voor de wire-o brochure blijft jouw brochure mooi samengebonden. Bij Print&Bind kun je vandaag nog jouw wire-o brochure laten drukken en afhalen. Bestel voor 13.00 uur en haal de bestelling vanaf 16.00 uur af bij onze locatie in Amsterdam. Print&Bind levert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs!

Document gereed? Plaats direct je brochure

Bestel nu

Laagste prijs voor het printen van wire-o brochure

Bij Print&Bind kun je meteen de prijs berekenen voor de producten die je wilt bestellen. Dit betekent dat je geen offerte hoeft aan te vragen! Bij Print&Bind kun je ook snel en gemakkelijk één exemplaar bestellen of een grote oplage. De prijs voor het drukken van de wire-o brochure is altijd scherp, dit zul je ook meteen merken. Bestel meteen je wire-o brochure!

Hoge kwaliteit wire-o brochure

Kwaliteit is zeer belangrijk bij grafische producten en dat begrijpen wij als geen ander. Wij werken met hoogwaardige en moderne apparatuur. De afdrukresolutie is 1200x1200 dpi, niet alleen de teksten, maar ook de afbeeldingen zien er haarscherp uit in de wire-o brochure. De printers worden elke 24 uur gekalibreerd, zodat het kleurenresultaat altijd goed is.

Vandaag bestellen kan 16.00 uur al klaar zijn voor afhaal!

De standaard levertijden van Print&Bind is binnen twee werkdagen. Heb je een spoedgeval? Bestel dan voor 13.00 uur en haal het vanaf 16.00 uur af bij onze locatie in Amsterdam. Is het afhalen niet mogelijk? Dan wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd!