Wij zijn met Pasen geopend! Let op: Postbezorging is niet mogelijk op 1e en 2e Paasdag.

Welkom op de nieuwe website!

Omdat wij altijd proberen te innoveren en te verbeteren hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe site. Hiervoor hebben we goed geluisterd naar onze klanten en daarbij gekeken naar het optimaliseren van het bestelproces. Daarom willen wij je vanaf vandaag graag introduceren aan onze nieuwe, verbeterde website!.

Geheel veranderd design

Wij hebben hard gewerkt aan een nieuwe site om het bestelproces voor de klant nog meer te optimaliseren. Wat direct opvalt aan de nieuwe site is dat deze in zijn geheel veranderd is. Zo hebben wij de homepage en de rest van de pagina's overzichtelijker gemaakt. Hierdoor zijn deze nog beter te gebruiken. Het ontwerp zo aangepast dat het nog prettiger is voor onze klanten om een bestelling te plaatsen en informatie te vinden, alles is duidelijk aangegeven en gemakkelijk te vinden. Met de nieuwe site is het gebruik voor de klant verder geoptimaliseerd.

Gemakkelijk de prijs berekenen

Wij begrijpen dat de prijs van een product erg belangrijk is voor onze klanten. Daarom is het nu mogelijk om op de homepage direct de prijs & levertijd te berekenen van de bestelling. Zo kan snel een schatting gemaakt worden van de prijs van de producten. Het is ook mogelijk om vanaf de homepage direct verder te gaan met bestellen. Daardoor wordt het bestellen en uploaden van bestanden alleen maar sneller en gemakkelijker!

Beter productoverzicht

Van klanten hoorden wij dat ze het soms lastig vinden om het product te vinden dat zij willen. Hier hebben wij dan ook naar geluisterd en aangepast. Onze producten staan overzichtelijk in groepen aangegeven. Zo hebben wij een duidelijk onderscheid gemaakt tussen particulier en zakelijk en staan onze populaire producten prominent aangegeven. Zo wordt bestellen een fluitje van een cent en nog sneller!

Geoptimaliseerd voor tablets en desktop devices

Onze nieuwe website is geoptimaliseerd voor mobiel, tablets en desktop devices. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om onderweg even snel een bestelling te plaatsen. Maar natuurlijk is dit vanuit huis net zo makkelijk! De homepage en pagina's zijn verbeterd voor de kleine maar ook grotere devices.