Houten beuken voet

Onze nieuwe houten beuken voet is een perfecte toevoeging aan ons assortiment! Gebruik de houten voet om op een natuurlijke wijze jouw menu's, foto's en prijskaarten te presenteren.

De houten voet is beschikbaar in 2 formaten, voor A5 en A6 afmetingen. Met een gleuf van 2 mm kunnen al onze, speciale, papiersoorten en display karton in de houten voet worden geplaatst. Zo kun je ook een gevouwen menukaart in de voet plaatsen.

Wil je meer permanente informatie in de houten voet plaatsen, zoals een prijzenkaart? Kijk dan eens naar display karton. Deze stevige plaatmateriaalsoort is smal genoeg om in de voet te zetten maar gaat door zijn stevigheid lang mee.

Bestel hier

Deze tafeldisplay zien we het meest terug in de horeca. Zo wordt hij vaak gebruikt voor menu's, speciale aanbiedingen of seizoensgebonden menu's. De houten voeten kunnen in huis, op het terras, op het werk maar ook bij evenementen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de tafel indeling bij bruiloften. Of foto's bij babyshowers. De opties zijn eindeloos!

Is de houten beuken voet precies wat jij zoekt?

bestel hem dan hier!