Feestelijk inpakpapier

Een sprankelende kerstboom, met daaronder een verzameling aan cadeautjes. Alles is ingeslagen voor het perfecte kerstfeest en ingepakt in het leukste inpakpapier!

Alle cadeaus al in huis maar je wilt dit natuurlijk ook feestelijk kunnen inpakken. En daarvoor wil je het perfecte inpakpapier! Heb je wellicht een helemaal roze kerstboom, en wil je dat jouw inpakpapier hier bij past? Of weet je het beste inpakpapier voor jouw gezin? Upload jouw eigen ontwerp en ga voor perfect ingepakte cadeautjes!

Inpakpapier direct bestellen

Met sluitzegel

Een sluitzegel werkt niet alleen om het pakket goed dicht te krijgen. Een sluitzegel is dé finishing touch voor jouw ingepakte cadeau. Gebruik het om het lint op zijn plek te houden, het cadeau dicht te plakken, of een naam op te schrijven. Neem een iets grotere sticker en schrijf er een persoonlijke boodschap op. Zo wordt ieder cadeautje extra persoonlijk met een creatieve toevoeging.

Op tijd voor Kerst

Last minute kerstcadeau's in huis gehaald? Met een spoed bestelling leveren wij jouw producten binnen 24 uur. Kom je jouw producten afhalen en heb je gekozen voor spoed? Dan kan dit zelfs al na 4 uur! Standaard leveren wij bestellingen binnen 48 uur. Zo weet je zeker dat je alles op tijd voor kerst in huis hebt.