Horeca drukwerk bij Printenbind.nl

Menukaarten, placemats, cadeaubonnen, posters en meer horeca drukwerk bestel je bij Printenbind.nl. Wij zijn al jarenlang dé online printshop voor menig horecaondernemer. Snel, eenvoudig en goed maar betaalbaar zijn onze sterke punten. We denken ook graag even met je mee bij het bestellen van jouw prints. Twijfel je bijvoorbeeld over de papiersoort? Of heb je een vraag over het aanleveren van je ontwerp. Onze klantenservice staat voor je klaar.

40% KORTING VOOR HORECABEDRIJVEN

Registreer je vóór 1 juni 2021

*Om deze korting mogelijk te maken is het drukwerk voorzien van een Printenbind.nl logo

Nieuwe menukaarten, cadeaubonnen en bierviltjes

Deze producten heb je waarschijnlijk sowieso nodig voor het heropenen van je horecabedrijf: menukaarten, cadeaubonnen en bierviltjes. Dit laat je printen in jouw eigen huisstijlontwerp bij dé online copyshop van Nederland: Printenbind.nl.

horeca-menukaarten-printen
restaurant-cadeaubonnen-bestellen
biervilt-bedrukken

Posters, flyers en placemats

Weer opvallen voor het publiek? Trek nieuwe gasten aan met een flyer- of postercampagne. Deze promotiematerialen bestel je snel en eenvoudig bij Printenbind.nl. Wist je dat je jouw placemats ook bij ons kunt bestellen? Voorzie het ontwerp van jouw menukaart en sla daarmee 2 vliegen in 1 klap! Of laat speciale placemats voor de kids printen met een leuke tekening.

poster-printen
flyers-printen
placemats-printen

Voor jouw loyaliteitsprogramma

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen