Wat zijn de leukste prints om te geven voor een verjaardag?

Er zijn allerlei manieren om een jarige te verrassen met unieke, gepersonaliseerde prints. Laat bij al deze mogelijkheden vooral je fantasie de vrije loop. Zo kom je op de meest creatieve presentjes!

Kaart

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment verjaardagskaarten, maar er eentje laten drukken biedt de mogelijkheid voor een persoonlijker alternatief. Ga bijvoorbeeld voor een extra grote kaart voor het verrassingseffect.

Tegoedbon

Als je een ervaring cadeau doet aan de jarige, dan kan een cadeaubon een leuke manier zijn om dit cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een tegoedbon voor samen lunchen of een ander leuk uitje. Als je wat hulp nodig hebt bij de opmaak, kan je op de website Canva leuke bewerkbare templates vinden door te zoeken op bijvoorbeeld “voucher”. 

Fotoboek/poster

Heb je een leuke foto met de jarige die best wat meer gezien mag worden? Een uitgeprinte foto in een mooi lijstje maakt een leuk cadeautje. Kan je niet kiezen omdat je te veel leuke foto's hebt? Dan is het maken van een boekje met foto's een leuk alternatief!

Je kunt natuurlijk ook voor een foto op plaatmateriaal kiezen. Zo zijn Dibond en Plexiglas foto's extra mooi om aan de muur te hangen, en heb je er geen lijst bij nodig.