Outdoor materiaal

Outdoor materiaal

Bedrijven maken gebruik van buitenreclame om binnen een korte tijd een groot publiek te bereiken of een pand of locatie aan te duiden. Dit kan net zo goed met borden als met stickers voor buitengebruik. Er wordt geprint op outdoor materiaal op allerlei verschillende materialen in vele mogelijke formaten. Lees hieronder welke materialen geschikt zijn voor buitengebruik.

Soorten drukwerk voor buiten en geschikte materialen:

·      (Reclame)borden

Bord materialen voor buiten:

  • Forex: 3 mm geschuimd PVC, waterbestendig. Erg stevig materiaal en daardoor geschikt voor outdoor activiteiten (Geschikt voor tijdelijk gebruik).

  • Dibond: Dibond is een topkwaliteit, lichtgewicht aluminium sandwichplaat met een zeer hoge stijfheid. Deze platen zijn opgebouwd uit een kern van zwart polyethyleen met aan beide zijden een toplaag aluminium van 0,3mm. Waterbestendig.

  •  Kanaalplaat: Semi-glans wit en bijna geheel glad van structuur. Bestand tegen uv-straling en waterbestendig.

Alle plaatmaterialen bekijken? Klik hier.

·      Stickers:
Stickersoort voor buiten:

  • Stickervel polyester: Bestendig voor buiten gebruik tot 1 à 2 jaar. Het stickerpapier is mat en is door het ultra-sterke kunstof materiaal weer-en (zee) water bestendig, vuilafstotend, niet scheurbaar en bestand tegen lage en hoge temperaturen. De kleefbaarheid van de stickers is zo hoog dat ze 2 maanden zeewater kunnen doorstaan.

Bekijk hier alle stickersoorten.

·      Posters en flyers
Papiersoort voor buiten:

  •   Nevertear: Nevertear heeft 2 soorten: de 125um en 270um. Beide soorten zijn geschikt voor drukwerk in een vochtige omgeving zoals voor buiten gebruik. Het papiersoort kan tegen water en is onscheurbaar.

Meer papiersoorten bekijken? Klik dan hier.

Ontwerp gereed? Bereken direct jouw prijs

Bereken nu