Al eens gedacht aan een patroonrand ?

Heb je wel eens aan een patroonrand gedacht? Deze randen zijn een super idee om jouw kaart net dat beetje extra te geven! En daarom bieden wij 6 verschillende soorten aan. Welke patroonrand kies jij?

Genoeg opties

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw perfecte kaartje te ontwerpen. Maar soms is een recht afgesneden zijkant net wat te saai. Dan kan je natuurlijk je eigen contourlijn ontwerpen en aanleveren. Maar je kunt ook gaan voor één van onze 6 al ontworpen patroonranden. Dat scheelt toch weer veel ontwerptijd! Bij het ontwerpen hebben we meerdere soorten kaarten in ons achterhoofd gehouden. En de volgende 6 patroonranden zijn daar uit ontstaan:

  • Klassiek

  • Vintage

  • Golvend

  • Romantisch

  • Postzegel

  • Variabel

Een patroonrand zoals Klassiek, Romantisch of Vintage, zorgen voor een klassieke look in een modern jasje. Deze randen zijn bijvoorbeeld perfect voor een save-the-date-, huwelijks- of geboortekaartje. Wil je een meer moderne variant op de patroonrand? Ga dan voor Golvend of Variabel, leuk voor een verjaardagskaartje!

Productie

Normaliter snijden wij kaarten op een van onze 5 snijmachines. Maar voor een patroonrand worden de kaarten met onze robotsnijders uitgesneden. Zo kunnen wij iedere vorm snijden die we willen. Deze robotsnijders zijn snel en precies. Daarom zullen alle kaarten hetzelfde geproduceerd worden.

Zit jouw ideale kaartrand niet in onze opties? Dan kan je natuurlijk ook gewoon zelf een bestand met contourlijnen

Wil je nou geen patroonranden maar wel een apartere kaart dan alleen rechte snedes? Kies dan een ronde kaart. Deze kaarten zijn ook een echte eye catcher en net wat minder druk dan een patroonrand.

Ben je geïnspireerd om kaarten te bestellen met een patroonrand? Bestel ze direct hier:

Kaarten