Wij zijn met Pasen geopend! Let op: Postbezorging is niet mogelijk op 1e en 2e Paasdag.

Nieuwe printers

Door de constante groei van Printenbind.nl draaien wij zeven dagen in de week en vier avonden. Daarbij hadden wij extra ruimte nodig om te groeien en kwam de verhuizing als geroepen! Door de extra ruimte was het voor ons mogelijk om het aantal printers te laten groeien van 2 naar 5 stuks.

Superieure afdrukkwaliteit

Onze nieuwe printers zijn in veel opzichten beter dan onze oude. Zo is de resolutie vergroot naar 1200 bij 4800dpi, waardoor afbeeldingen nog scherper geprint worden. Dankzij een breder kleurbereik wordt de juiste kleur van uw document beter behaald. Nog een belangrijke verbetering is dat volvlakken nu veel egaler geprint worden. Wij leveren dus vanaf nu superieure prints!

Snellere levertijden

Binnenkort worden onze levertijden nog sneller! Door de nieuwe printers kunnen wij meer en sneller produceren en staan de bestellingen eerder klaar voor verzending. Zo blijven wij de nummer 1 printshop van Nederland.

Papier assortiment

Door onze nieuwe printers hebben wij de mogelijkheid om meer soorten papier op te nemen in ons assortiment. Daar binnenkort meer over!