Nieuw! Zwarte wire-o ringbanden

Wire-o ingebonden boeken zijn altijd een goed idee. Ze zijn stevig, kunnen makkelijk gebruikt worden en kunnen lang mee. Nu hebben we naast onze standaard metalen ringbanden, nieuwe zwarte wire-o ringbanden!

Zwarte ringband

Onze zwarte wire-o ringbanden zijn gemaakt van het zelfde stevige materiaal als onze standaard ringbanden. Door de zwarte kleur krijgen de boeken een strakke uitstraling. Het is zeer goed te combineren met bijvoorbeeld een witte voorkant en zwart schutblad. De zwarte wire-o ringbanden zijn verkrijgbaar bij 3:1 boeken. Dit betekent dat de ringbanden alleen bij kleine gaatjes verkrijgbaar zijn. Bekijk onze preview of een zwarte wire-o ringband mogelijk is bij jouw boek. In onze preview kun je ook meteen kijken of de zwarte wire-o ringband bij jouw boek past!

 

Wire-o ringbanden

Wire-o boeken zijn handig in gebruik en hebben een lange levensduur. De boeken kunnen plat op tafel worden gelegd en gemakkelijk worden omgeslagen. De pagina’s worden bij elkaar gehouden door middel van een ringband die gemaakt is van stevig Bekaert-staal. Er kan gekozen worden voor een standaard voor- en achterkant, zelf ontworpen voor- en achterzijdes zijn natuurlijk ook altijd een optie!