Nieuw! Montage materiaal

Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

Afstandhouders

Voor het ophangen van een bord zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een strakke RVS afstandhouder. Deze afstandhouder zorgt er voor dat er 1,5 cm van de muur tot het bord blijft. Ook kan er gekozen worden voor een zuignap afstandhouder. Door te kiezen voor een zuignap hoeft er niet geboord te worden in een muur en kan het bord makkelijk verplaatst worden. Wanneer de afstandshouders tegelijk met een bord besteld worden, zullen er 4 boorgaten in de hoeken van het bord worden gemaakt.

Metalen Montageplaat

Met deze montageplaat kun je snel en eenvoudig je bord ophangen dankzij het zelfklevend systeem. De montageplaat is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een maximale belasting van 3kg. 1 set bestaat uit montageplaat inclusief schroef, nylon plug, muurhaak en instructies. Zo kun je de montageplaat altijd makkelijk bevestigen!

Posterstrips

Met deze strips kun je eenvoudig je poster vlak tegen de muur hangen. De strips hebben een duidelijke boven- en onderkant. Aan de bovenkant bevinden zich 1 of 2 ogen, afhankelijk van het formaat, om de poster op te hangen. De poster kan vervolgens gemakkelijk opgehangen worden door middel van een punaise of kleine spijker. De strips zijn gemaakt van transparant plastic en vallen daardoor niet op. Ook zijn ze herbruikbaar. 

Meer weten?

Meer weten over ons montage materiaal of over andere losse producten? Klik dan hier!