Bestel nog snel voor Vaderdag !

Het is weer bijna vaderdag. En dan mag je vader, partner of opa zeker niet vergeten worden. Zet hem daarom in het zonnetje met bijvoorbeeld een leuke kaart of een mooie plaat aan de muur.

Vaderdag favorieten

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende vaderdag kado's om te geven. En daarom hebben wij een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet.

  • Ga je voor een vaderdagkaart en deel je een lieve boodschap,

  • Verras met een van jullie mooiste herinneringen met een foto op grootformaat borden

    • Hierbij kun je ook bijpassend montage materiaal bestellen, zo kun je het direct aan je muur bevestigen!

  • Of schrijf een betekenisvolle tekst op een bieretiket en geef een echt persoonlijk kado!

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties, maar vonden wij deze het meeste eruit springen.


Wil je liever niet helemaal een foto op plaatmateriaal? Denk dan eens aan een foto inclusief een fotolijst. Net zo betekenisvol maar wel een slagje kleiner! Houdt jouw vader nou net wat meer van wijn dan van bier? Dan kun je ook gaan voor een wijnetiket in plaats van een bieretiket.

Afhalen of leveren

Bestellingen worden standaard binnen 2 werkdagen geleverd. Woon je in de buurt en wil je je pakket snel afhalen? Dat kan natuurlijk op onze locatie. Heb je haast of wil je het sneller in huis? Plaats dan een spoedbestelling voor 13:00 uur. Je kunt je bestelling dezelfde dag nog bij ons ophalen of het de volgende dag per post thuis ontvangen, of op een locatie naar keuze! Benieuwd naar al onze verzendmogelijkheden? Hier vind je meer informatie.