Display producten
Zo simpel kan het zijn!

Foto display bedrukken

Wil je graag een mooie foto stevig laten printen? Of wil je duidelijk acties presenteren in je winkel? Kies dan nu voor een bedrukte foto display! Met dit product kun je gemakkelijk acties of foto's presenteren door middel van verschillende accessoires. Het product wordt geprint op het door jouw gekozen plaatmateriaal of papiersoort en wordt geleverd met een ezel, rvs tafelstandaard, fotolijst of houten voet. Op deze manier blijft het bord gemakkelijk en mooi rechtop staan.

Document gereed? Bestel direct jouw foto display

Bestel nu

Foto display print opties

  • Bestel foto display's in verschillende formaten zoals A5, A4 en A3

  • Kies uit 3 verschillende plaatsoorten voor je fotodisplay

  • Je fotodisplay rechtop laten staan? Kies dan ook voor, bijvoorbeeld, ezel!

Standaarden voor je fotodisplay

Er is keuze uit verschillende standaarden om jouw drukwerk te presenteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ezels. De ezels zijn makkelijk zelf te vouwen en te bevestigen via een plakstrip. Op deze manier is de foto display licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Ook kun je kiezen voor een houten (beuken) voet. Deze houten voet is bijvoorbeeld perfect voor het plaatsen van menukaarten. Ook kun je kiezen voor RVS tafelstandaarden. Deze zijn makkelijk te bevestigen aan Dibond of Plexiglas plaatmaterialen. Zo kun je bijvoorbeeld een prijslijst of reclame op een stevige manier op een balie plaatsen.

Soorten borden voor fotodisplay

  • Dibond (3 mm)

  • Display Karton (2 mm)

  • Plexiglas (3 mm)

Meer weten over de soorten? Ga dan naar plaatmaterialen

Snel geleverde fotodisplay's

Door online je borden te bestellen, bespaar je kosten en tijd! De standaard levertijd van fotodisplays is twee werkdagen. Eerder nodig? Bestel dan voor 13:00 uur met spoed en ontvang het de volgende dag al! Wil je het liever komen afhalen? Geen probleem. Wanneer de foto displays worden besteld met spoed kunnen ze dezelfde dag al worden afgehaald bij Printenbind.nl. Ook is het mogelijk om de foto displays vanaf 18:00 uur af te halen bij een van onze pick-up points in Amsterdam.