We gaan weer los!

Het is weer zover. Nederland is van het slot en dat betekent dat de evenementen branche de agenda's ook weer aan het vullen is. Na lang binnen gezeten te hebben, zijn wij blij dat jij je gasten of klanten eindelijk weer kan verwelkomen. Mogen wij je daar een handje bij helpen?

Wij zijn snel en goedkoop, maar bestel op tijd!

Zorg ervoor dat jij de leukste en kleurrijkste flyers, posters en al jouw andere promotiematerialen op tijd besteld. Print&Bind is snel en goedkoop, ook voor de kleinere oplagen! Met de verzendoptie 'spoed', kun je zelfs de avond op dezelfde dag van bestelling over je prints beschikken.

Stickers om jouw festival te promoten

Lever een eigen ontwerp voor jouw stickers en wij printen deze snel in hoge kwaliteit. Of je nu één sticker nodig hebt of een grote oplage stickers wilt bestellen. Perfect voor de guerilla actie om jouw evenement te promoten. Wij hebben bieden stickers aan in verschillende standaardvormen en formaten. Of kies voor je eigen formaat. Eventueel contour gesneden.

Flyers die je evenement onder de aandacht brengen

Het meest veelzijdige stukje print! De flyer kent vele toepassingen. Wij maken de brede inzetbaarheid van de flyer makkelijk door je veel keuze te geven als het gaat om formaten en papiersoorten. Kijk maar eens in ons bestelformulier. Wist je dat je bij ons al vanaf 1 exemplaar kunt bestellen?

Menukaarten voor binnen en buiten

Een menukaart krijgt nogal wat te verduren. Vette vingers, wat miezerregen op het terras of een vochtig bierglas. Wij bieden je diverse opties voor een 'duurzame' menukaart. Laat je menukaarten bijvoorbeeld printen op de onscheurbare en watervaste papiersoort Nevertear! Zo gaan je menukaarten lang mee en kunnen ze zelfs dienen als placemat. Of kies voor een specifieke papiersoort en laat deze lamineren.

Borden voor informatie en promotie

Festivalbezoekers die geïnformeerd moeten worden over de locatie van de eerste hulp of toiletten? Een grote menukaart voor aan de gevel? Of een bord langs de weg die de Kermis aankondigt? Wij leveren opvallende reclame- en informatieborden voor vele toepassingen. Heb jij jouw ontwerpen al gereed? Bestel dan eenvoudig online jouw borden voor binnen- of buiten gebruik. Ben je eerst benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze materiaalsoorten, waarvan je ook gratis samples kunt aanvragen.

Posters

De poster is misschien wel het meest ingezette medium voor de offline promotie van evenementen en festivals. Als festivalorganisatie of evenementenbureau heb je veel te kiezen: van A3 posters die je op de deuren van de toiletten hangt en grootformaat posters, zoals A0, B1, B0 en Abri. Print&Bind biedt je bij de diverse formaten de mogelijkheid om te kiezen voor mat of glanzend posterpapier. Sommige formaten kunnen ook als display kartonnen versie besteld worden. Meer informatie inclusief de mogelijke accessoires om posters op te hangen vind je hier.