Tafelstandaard RVS

Nóg een nieuwe uitbreiding van ons montage materialen assortiment is de RVS tafelstandaard! Deze losse voetjes kunnen perfect gebruikt worden voor jouw openingstijden, prijslijsten of foto's!

Je ontvangt 2 ovaalvormige zilverkleurige 'voetjes' welke eenvoudig zijn te bevestigen en kunnen gebruikt worden hoe jij het wilt: schroef de voorkant van de voetjes los en plaats deze op iedere willekeurige plek van jouw plaatmateriaal. De voetjes hebben een linkse draad, hierdoor draait hij minder snel los. Plaats de voetjes aan de onderzijde van je bord om hem rechtop te zetten. Of verplaats de voetjes naar de zijkant of zelfs bovenkant van het plaatmateriaal voor een schuinere weergave. Omdat de voetjes geen boorgaten nodig hebben en het plaatmateriaal niet beschadigen kun je de voetjes blijven verplaatsen!

De voetjes kunnen op plaatmateriaal met een dikte van 3 t/m 8 mm geplaatst worden. Voor de meeste stevigheid raden wij als plaatmateriaal dibond of plexiglas aan; minder stevige plaatmateriaalsoorten kunnen enigszins beschadigd raken als de voetjes te hard aangedraaid worden. Door de lengte van de voetjes raden wij aan om borden te kiezen niet groter dan A3. Zo blijven ze stevig genoeg staan!

Tip: gebruik deze tafelstandaard voor het tonen van openingstijden, belangrijke informatie, prijslijsten of foto's. Zo kun je deze extra goed tonen met een minimalistische look.

Zijn deze tafelstandaardjes precies wat je zoekt?

Bestel dan hier!