Prijswijzigingen februari 2022

We ontkomen er niet langer aan, ook onze prijzen zullen wijzigen. Geheel marktconform, want wij staan nog steeds voor goedkoop printen & inbinden. Wij blijven nog steeds die scherp geprijsde online printshop waar je makkelijk en snel kunt bestellen. Al vanaf 1 exemplaar!

Najaar 2021: Tekort aan papierpulp én hoge energieprijzen

In het najaar van 2021 pikte de landelijke media de berichtgeving over het tekort aan papierpulp in combinatie met hoge energieprijzen op. BNR Nieuwsradio berichtte daarover in september 2021 het volgende: “Stijging papierprijzen is zorgelijk”.

Print&Bind kon naast enkele kleine prijsaanpassingen in september ver wegblijven van de percentages die in de media benoemt werden. Zo zouden kerstkaarten tot wel 25% duurder worden! Door voortdurende optimalisaties in ons bestel- en productieproces kunnen wij onze naam gelukkig hoog houden als het gaat om scherpe prijzen.

Onze prijsverhogingen

Naast het papier en karton dat duurder wordt, merken wij als productiebedrijf ook dat de energierekening fors is gestegen. Geheel marktconform, voeren wij daarom nu een concrete prijsverhoging door. Deze is over ons gehele assortiment terug te zien.

Afhankelijk van de samenstelling van je product zul je een prijsverhoging van 7,5 tot 12,5% procent ervaren. Voornamelijk de luxere papiersoorten zijn behoorlijk duurder geworden. Denk hierbij aan onze metallic en parelmoer afgewerkt papier.

Vragen

Bestel je regelmatig bij Print&Bind en heb je vragen over wat de prijswijzigingen voor jou specifiek betekenen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@printenbind.nl. Stuur ons een e-mail vanaf hetzelfde adres waarmee je bestelt óf vermeld je klantnummer in jouw e-mail. Je kunt natuurlijk ook direct een prijs berekenen via onze calculator.