Kerstkaart op tijd in huis

Het echte kerstgevoel begint natuurlijk door alle feestelijkheid in huis te halen. Maar daar passen kerstkaarten ook uitstekend bij! En kerstkaarten versturen is misschien nog wel leuker dan ze ontvangen.

Een kerstkaart is je eigen persoonlijke touch om iedereen fijne feestdagen te wensen en te laten weten dat je aan ze denkt. Kerstkaarten kun je helemaal zelf ontwerpen en op je eigen manier laten printen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een leuke winterse foto gaan, of juist een eigen tekening van jouw favoriete kerstboom. De idee├źn zijn eindeloos!

Bestel jouw kerstkaart inclusief envelop voor een extra feestelijk effect. Zo kun je bijvoorbeeld voor onze nieuwe kleuren Metallic gaan of voor onze nieuwe Terrazzo envelop!

Standaard, gevouwen of uitgesneden?

Ga voor een gevouwen kaart om zo veel mogelijk met jouw ontwerp te kunnen doen. Natuurlijk kun je ook voor een standaard kaart gaan. Kies voor een voorbedrukte achterkant om deze gemakkelijk te kunnen versturen. Of heb je weleens gedacht aan een kerstkaart in de vorm van bijvoorbeeld een kerstboom? Kies je kaart dan contour uitgesneden! Zo kun je jouw kerstkaart in iedere vorm die jij wilt laten uitsnijden.

Klaar om te bestellen

Kerstkaart op tijd in huis

Wij leveren jouw kerstkaarten standaard binnen 48 uur. Spoed bestelling hebben een levertijd van 24 uur. Kom je jouw bestelling afhalen en kies je voor spoed dan kan dit zelfs binnen 4 uur! PostNL raad aan om kerstkaarten voor 18 december op de bus te doen, zo weet je zeker dat ze voor de kerst binnen zijn. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van je persoonlijke kerstkaarten.