Begin het jaar goed met een planner

Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor een extra goede start is planning belangrijk. Natuurlijk wordt steeds meer digitaal gedaan. Maar niks fijner dan een gedrukte planner.

De touwtjes in handen houden

Een jaarplanner is de perfecte tool om je de aankomende maanden al helemaal georganiseerd uit te stippelen. Zo hou je gedurende het hele jaar het overzicht en kun je in een oog opslag zien welke evenementen er aan zitten te komen. Een planner zorgt ervoor de je de touwtjes in handen houdt bij een druk leven. Wanneer je een jaarplanner te groot vindt, kun je natuurlijk ook gaan voor een dag-, week- of maandplanner. Ook kun je voor een familieplanner kiezen. Zo kun je van het hele gezin zien wanneer er iets op de planning staat. Kies je voor een grote planner of kies je voor een handig meeneem exemplaar?

Zelf weet je natuurlijk het allerbeste wat je het prettigst vind in een planner. Daarom kun je die helemaal zelf ontwerpen en bij ons aanleveren. Zo kun je hem exact bestellen zoals jij het wilt! Laat jij hem in kalendervorm printen zodat hij aan de muur gehangen kan worden? Of kies je wellicht voor een agendavorm; zo neem je hem altijd gemakkelijk mee. De opties zijn eindelijk. Zo kun je jouw planner al ontwerpen vanaf 120 x 145 mm, maar je kunt ook voor een groot formaat gaan. Tot wel 300 x 300 mm.

De voordelen van een planner

Een planner heeft veel verschillende voordelen:

  • Blijf georganiseerd: je kunt al je afspraken, deadlines en doelen op 1 plek behouden.

  • Verhoog je productiviteit en stel doelen: alles in je planner kun je in een oog opslag zien. Zo kun je het beste prioriteiten stellen en kun je jouw doelen in behapbare stukjes opdelen. Zo behaal je jouw doelen ook sneller!

  • Verbeter je communicatie: kies voor een familieplanner, zo is het hele gezin op de hoogte van alle afspraken. Ook met een persoonlijke planner kan je beter communiceren over eventuele beschikbaarheid.

  • Het is stress verminderend: door alles netjes geordend te hebben vergeet je afspraken minder snel, hou je de controle over je planning en kun je al ver van te voren zien dat er een project aan zit te komen.