Contour gesneden kaarten

Soms is het leuker om iets anders te versturen dan een standaard kaart. Misschien wil je een kaart in een interessante vorm, met een speelse rand of gewoon met een kleine uitsnede. Daarom bieden wij ook contour gesneden kaarten aan!

Speciale kaarten

Save-the-date kaarten, geboorte kaarten, verjaardagsuitnodigingen, kerstkaarten; er zijn talloze verschillende soorten kaarten voor een echt persoonlijke boodschap. En dan is een langwerpige kaart soms net niet wat je zoekt. In dat geval kun je een kaart ontwerpen met contourlijnen die perfect aansluiten bij jouw thema. Zo kun je een geheel aparte vorm laten snijden, of wellicht alleen een kleine uitsnede. Het enige wat jij hoeft te doen, is de contourlijnen zelf aan te brengen in het ontwerp.

Contourlijn aanbrengen

Het is belangrijk dat er een correcte contourlijn aangebracht wordt voor je jouw document op onze website upload. Hier moet je een aantal specifieke stappen voor doorlopen. Om je hier mee te helpen hebben we deze voor je op een rijtje gezet inclusief uitleg. Deze stappen kun je vinden bij onze handige tips

Bij het uploaden van je kaart met contourlijnen, zul je in onze preview blauwe lijnen zien verschijnen.Zo weet je dat de lijnen correct zijn aangebracht! Is er toch iets niet goed gegaan? Dan krijg je hier een melding over.

Borden snijden

Naast kaarten bieden we ook de mogelijkheid om jouw bord te laten snijden in een contourvorm. Dit kan worden gedaan op 10 verschillende plaatmaterialen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ideaal voor reclame-uitingen of decoratieve doeleinden!

Geïnspireerd om een contour uitgesneden kaart te bestellen?

Dat kan hier!