Valentijnskaart printen

14 februari, beter bekend als Valentijnsdag, staat weer voor de deur! Heb je nog geen valentijnskaart geregeld voor je geliefde? Upload eenvoudig je kaartontwerp via ons bestelformulier of maak gebruik van onze online editor. Kies uit ons uitgebreide assortiment papiersoorten, enveloppen en afwerkingen en creëer jouw ideale valentijnskaart!

Document gereed? Bestel direct jouw valentijnskaart

Bestel nu

Bestel je valentijnskaart online

Maak een keuze uit onze diverse aanbod papiersoorten:

  • Ga voor een van de speciale papiersoorten zoals Oud Hollands om een bijzondere indruk achter te laten.

  • Is je design tot aan de rand opgevuld? Kies dan voor de randloos optie. 

  • Een extra glans coating op je kaart? Een contour uitsnede? Misschien een bijpassende envelop? Het kan allemaal! 

  • Bekijk ons online bestelformulier voor alle specificaties

Bij andere websites was ik te laat met bestellen voor Valentijnsdag, maar met de spoedoptie had ik mijn kaart gelukkig nog op tijd in huis! Top service!

- Timo

Online editor en preview

  • Wil je een originele Valentijnskaart maar heb je niet de skills hiervoor om from scratch iets te ontwerpen? Maak dan via het bestelformulier gebruik van onze online editor! 

  • Wel veel kennis van bijvoorbeeld Photoshop of Indesign? Upload dan gemakkelijk jouw design en laat deze voordelig printen!

  • Met onze online preview kan je zien hoe jouw design eruit zal komen te zien en vlak voor verzending van je bestelling krijg je ook nog eens een preview van hoe je kaart er na het drukken uitziet. Zo ben je altijd zeker van het juiste eindresultaat! 

Super gemakkelijk online goedkoop kaartjes drukken, doe je bij Printenbind.nl!

Enveloppen

Bij een mooie kaart hoort natuurlijk een envelop! Voor elk type kaart hebben wij hiervoor de geschikte. De enveloppen zijn in 22 kleuren en 4 verschillende maten verkrijgbaar: A6, A5, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). Ga je voor feestelijk en kies je voor metallic of wil je toch een wat rustigere uitstraling en kies je voor een van de pastelkleuren, het is allemaal mogelijk! De sluiting van de enveloppen is gegomd, dit betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft, na bevochtiging kan de envelop dichtgeplakt worden. De enveloppen zijn in hoge kwaliteit van 120 grams.