Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Valentijnskaart printen

14 februari oftewel Valentijnsdag komt er weer aan! Heb jij nog geen valentijnskaart geregeld voor je geliefde? Upload gemakkelijk je kaart design in ons bestelformulier of maak gebruik van onze online editor. Kies uit onze ruime assortiment papiersoorten, enveloppen of afwerkingen en creëer jouw ideale valentijnskaart! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw valentijnskaart

Bestel je valentijnskaart online

Maak een keuze uit onze diverse aanbod papiersoorten:

 • Ga voor een van de 9 speciale papiersoorten zoals Klassiek, Metallic of Oud Hollands om een bijzondere indruk achter te laten.
 • Is je design tot aan de rand opgevuld? Kies dan voor de randloos optie. 
 • Een extra glans coating op je kaart? Een contour uitsnede? Misschien een bijpassende envelop? Het kan allemaal! 
 • Bekijk ons online bestelformulier voor alle specificaties

Bij andere websites was ik te laat met bestellen voor Valentijnsdag, maar met de spoedoptie had ik mijn kaart gelukkig nog op tijd in huis! Top service!

- Timo

Online editor en preview

 • Wil je een originele Valentijnskaart maar heb je niet de skills hiervoor om from scratch iets te ontwerpen? Maak dan via het bestelformulier gebruik van onze online editor! 
 • Wel veel kennis van bijvoorbeeld Photoshop of Indesign? Upload dan gemakkelijk jouw design en laat deze voordelig printen!
 • Met onze online preview kan je zien hoe jouw design eruit zal komen te zien en vlak voor verzending van je bestelling krijg je ook nog eens een preview van hoe je kaart er na het drukken uitziet. Zo ben je altijd zeker van het juiste eindresultaat! 

Super gemakkelijk online goedkoop kaartjes drukken, doe je bij Printenbind.nl!

Enveloppen

Bij een mooie kaart hoort natuurlijk een envelop! Voor elk type kaart hebben wij hiervoor de geschikte. De enveloppen zijn in 22 kleuren en 4 verschillende maten verkrijgbaar: A6, A5, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). Ga je voor feestelijk en kies je voor metallic of wil je toch een wat rustigere uitstraling en kies je voor een van de pastelkleuren, het is allemaal mogelijk! De sluiting van de enveloppen is gegomd, dit betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft, na bevochtiging kan de envelop dichtgeplakt worden. De enveloppen zijn in hoge kwaliteit van 120 grams. Tevens is het mogelijk om je envelop te bedrukken met een ontwerp! 

Dit vind je misschien ook leuk

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 3.770 valentijnskaarten geproduceerd!
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen