Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Islamitische wenskaarten drukken

Verblijd jouw familie of vrienden met een leuke boodschap voor, tijdens of aan het einde van de Ramadan. In onze online copyshop kun je jouw Islamitische wenskaart(en) al vanaf 1 exemplaar laten printen. Dus heb je een eigen ontwerp met een persoonlijke boodschap gemaakt? Dan laat je deze eenvoudig printen bij Printenbind.nl. Heb je een of meerdere Islamitische wenskaarten voor bijvoorbeeld de Ramadan of het Suikerfeest ontworpen? Dan kun je deze in elke gewenste oplage bij ons laten printen om deze zelf te verspreiden of te verkopen.

Wenskaarten voor fijne Ramadan laten printen

Wil je iemand een gezegende Ramadan wensen? Zeg dan "Ramadan mubarak". Een leuke manier om iemand een fijne Ramadan te wensen, is natuurlijk met een kaartje! Wij printen die voor je in hoge kwaliteit op mooi papier tegen een lage prijs.

Suikerfeest Wenskaarten afdrukken

Het einde van de Ramadan duidt men in Nederland met het Suikerfeest. Een Moslim feliciteer je door "Eid mubarak" te zeggen. Het Suikerfeest heet officieel "Eid al-Fitr" en duurt 3 dagen. Familie en vrienden komen bijeen en er wordt lekker gegeten. Het is gebruikelijk dat er goede voornemens en complimenten worden gedeeld. Soms horen daar ook cadeautjes bij. Wil je jouw positieve boodschap met iemand delen? Doe dat dan met een wenskaart! Bestel jouw unieke wenskaart voor het Suikerfeest bij Printenbind.nl.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw wenskaart

De perfecte afwerkingsopties voor jouw Islamtische wenskaarten

Geen gedoe, maar wel iets te kiezen. Voor iedere Islamitische wenskaart is er een bijpassend papierformaat, soort en afwerking te vinden. Standaard worden wenskaarten op A6 formaat geprint, maar je kunt ook kiezen voor afwijkend formaat of voor een meer bekend formaat zoals A5 of A4. Na de keuze voor het juiste formaat, heb je verschillende opties ten aanzien van de papiersoort. Sommige papieren bieden een mooie glans of zijn water- of scheurbestendig, andere papiersoorten zijn juist weer goed beschrijfbaar. Het is aan jou! Bestel je regelmatig wenskaarten, dan is ons papiermonsterboekje misschien iets voor jou.

Enveloppen bij je kaarten

Bij een mooie kaart hoort natuurlijk een envelop! Voor elk type kaart hebben wij hiervoor de geschikte. De enveloppen zijn in 22 kleuren en 4 verschillende maten verkrijgbaar: A6, A5, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). Ga je voor feestelijk en kies je voor metallic of wil je toch een wat rustigere uitstraling en kies je voor een van de pastelkleuren, het is allemaal mogelijk! De sluiting van de enveloppen is gegomd, dit betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft, na bevochtiging kan de kaart dichtgeplakt worden. De enveloppen zijn in hoge kwaliteit van 120 grams. Je kunt de enveloppen ook los bestellen.

Graag een bedrukte envelop? Ook dit is mogelijk! Kies een van de 3 kleuren: wit, kraft of zand (ecologisch) en laat hier je eigen ontwerp op plaatsen. Bedrukte enveloppen kun je hier vinden!

Basis kleur enveloppen in de kleuren: kraft, biotop, zwart, ivoor en grijs
Pastel tint enveloppen in de kleuren: babyblauw, babyroze, lichtgroen, abrikoos en gems
Felle enveloppen in de kleuren: rood, blauw, groen, geel en oranje

Jouw wenskaarten eenvoudig besteld en goedkoop geprint

In onze online copyshop is het eenvoudig bestellen en goedkoop printen! Door de efficiënte in-house productie van Printenbind.nl kun je jouw Islamitische wenskaarten in hoge kwaliteit, online laten printen tegen zeer scherpe tarieven. Je kiest het formaat, de papiersoort, de afwerking en upload gemakkelijk jouw PDF bestand met het ontwerp.

Islamitische wenskaarten snel in huis

Wanneer je jouw wenskaarten snel in huis wilt hebben, biedt onze online copyshop uitkomst! Printenbind.nl produceert in eigen huis waardoor wij altijd binnen 2 werkdagen kan leveren. Wanneer je met spoed besteld, kun je mits je jouw bestelling bij ons afhaalt, dezelfde werkdag al over de wenskaarten of andere prints beschikken.

Maak je bestelling compleet met

Dit vind je misschien ook leuk

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 269.795 wenskaarten geproduceerd!
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Mijn vragen worden snel beantwoord en…

  Gepubliceerd op 18 July 2021 door Dewi

  Mijn vragen worden snel beantwoord en ze zijn heel vriendelijk.

 • Goede service, goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 07 December 2020 door Christine

  Heel blij met de mooie kaartjes via printenbind. Als er onverhoopt toch iets niet helemaal mooi van de pers lossen ze dat snel en kosteloos op. Al heel veel mooie wenskaarten kunnen laten drukken.

 • Ik ben erg tevreden over de service van Print en Bind.

  Gepubliceerd op 27 November 2020 door Jettie van Ginkel- van den Akk

  Ik ben erg tevreden over de service van Print en Bind. Het was bijvoorbeeld nog mogelijk om achteraf een aangeleverd bestand voor een wenskaart te vervangen. Dat was heel fijn!

Bekijk meer klantenbeoordelingen