Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Islamitische wenskaarten drukken

Verblijd jouw familie of vrienden met een leuke boodschap voor, tijdens of aan het einde van de Ramadan. In onze online copyshop kun je jouw Islamitische wenskaart(en) al vanaf 1 exemplaar laten printen. Dus heb je een eigen ontwerp met een persoonlijke boodschap gemaakt? Dan laat je deze eenvoudig printen bij Printenbind.nl. Heb je een of meerdere Islamitische wenskaarten voor bijvoorbeeld de Ramadan of het Suikerfeest ontworpen? Dan kun je deze in elke gewenste oplage bij ons laten printen om deze zelf te verspreiden of te verkopen.

Wenskaarten voor fijne Ramadan laten printen

Wil je iemand een gezegende Ramadan wensen? Zeg dan "Ramadan mubarak". Een leuke manier om iemand een fijne Ramadan te wensen, is natuurlijk met een kaartje! Wij printen die voor je in hoge kwaliteit op mooi papier tegen een lage prijs.

Suikerfeest Wenskaarten afdrukken

Het einde van de Ramadan duidt men in Nederland met het Suikerfeest. Een Moslim feliciteer je door "Eid mubarak" te zeggen. Het Suikerfeest heet officieel "Eid al-Fitr" en duurt 3 dagen. Familie en vrienden komen bijeen en er wordt lekker gegeten. Het is gebruikelijk dat er goede voornemens en complimenten worden gedeeld. Soms horen daar ook cadeautjes bij. Wil je jouw positieve boodschap met iemand delen? Doe dat dan met een wenskaart! Bestel jouw unieke wenskaart voor het Suikerfeest bij Printenbind.nl.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw wenskaart

De perfecte afwerkingsopties voor jouw Islamtische wenskaarten

Geen gedoe, maar wel iets te kiezen. Voor iedere Islamitische wenskaart is er een bijpassend papierformaat, soort en afwerking te vinden. Standaard worden wenskaarten op A6 formaat geprint, maar je kunt ook kiezen voor afwijkend formaat of voor een meer bekend formaat zoals A5 of A4. Na de keuze voor het juiste formaat, heb je verschillende opties ten aanzien van de papiersoort. Sommige papieren bieden een mooie glans of zijn water- of scheurbestendig, andere papiersoorten zijn juist weer goed beschrijfbaar. Het is aan jou! Bestel je regelmatig wenskaarten, dan is ons papiermonsterboekje misschien iets voor jou.

Enveloppen bij je kaarten

Bij een mooie kaart hoort natuurlijk een envelop! Voor elk type kaart hebben wij hiervoor de geschikte. De enveloppen zijn in 22 kleuren en 4 verschillende maten verkrijgbaar: A6, A5, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). Ga je voor feestelijk en kies je voor metallic of wil je toch een wat rustigere uitstraling en kies je voor een van de pastelkleuren, het is allemaal mogelijk! De sluiting van de enveloppen is gegomd, dit betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft, na bevochtiging kan de kaart dichtgeplakt worden. De enveloppen zijn in hoge kwaliteit van 120 grams. Je kunt de enveloppen ook los bestellen.

Graag een bedrukte envelop? Ook dit is mogelijk! Kies een van de 3 kleuren: wit, kraft of zand (ecologisch) en laat hier je eigen ontwerp op plaatsen. Bedrukte enveloppen kun je hier vinden!

Basis kleur enveloppen in de kleuren: kraft, biotop, zwart, ivoor en grijs
Pastel tint enveloppen in de kleuren: babyblauw, babyroze, lichtgroen, abrikoos en gems
Felle enveloppen in de kleuren: rood, blauw, groen, geel en oranje

Jouw wenskaarten eenvoudig besteld en goedkoop geprint

In onze online copyshop is het eenvoudig bestellen en goedkoop printen! Door de efficiënte in-house productie van Printenbind.nl kun je jouw Islamitische wenskaarten in hoge kwaliteit, online laten printen tegen zeer scherpe tarieven. Je kiest het formaat, de papiersoort, de afwerking en upload gemakkelijk jouw PDF bestand met het ontwerp.

Islamitische wenskaarten snel in huis

Wanneer je jouw wenskaarten snel in huis wilt hebben, biedt onze online copyshop uitkomst! Printenbind.nl produceert in eigen huis waardoor wij altijd binnen 2 werkdagen kan leveren. Wanneer je met spoed besteld, kun je mits je jouw bestelling bij ons afhaalt, dezelfde werkdag al over de wenskaarten of andere prints beschikken.

Maak je bestelling compleet met

Dit vind je misschien ook leuk

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 215.025 wenskaarten geproduceerd!
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede service, goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 07 December 2020 door Christine

  Heel blij met de mooie kaartjes via printenbind. Als er onverhoopt toch iets niet helemaal mooi van de pers lossen ze dat snel en kosteloos op. Al heel veel mooie wenskaarten kunnen laten drukken.

 • Ik ben erg tevreden over de service van Print en Bind.

  Gepubliceerd op 27 November 2020 door Jettie van Ginkel- van den Akk

  Ik ben erg tevreden over de service van Print en Bind. Het was bijvoorbeeld nog mogelijk om achteraf een aangeleverd bestand voor een wenskaart te vervangen. Dat was heel fijn!

 • Wenskaarten

  Gepubliceerd op 02 November 2020 door Kitty van Helmond

  Ik wil graag mijn wenskaarten laten drukken en heb hiervoor het papiermonsterboekje aangevraagd. Wat een goede service om dit te kunnen leveren. Ik heb nu een bewuste keuze kunnen maken voor de papiersoort die ik wil gaan gebruiken.

Bekijk meer klantenbeoordelingen