Print jouw Plant een Olijfboom certificaat

Welkom bij Print&Bind. Wij zijn dé online copyshop van Nederland! Wat goed dat je de Palestijnse boeren steunt door een olijfboom te sponsoren. Wij kunnen het "Plant een Olijfboom certificaat" voor je printen. Via Print&Bind krijg je 20% korting. Bestel daarvoor via de knop hieronder. Wij printen het certificaat op A4 formaat op een mooie kwaliteit papier. Via de link hieronder is het juiste product al voor je samengesteld, maar het staat je vrij om hier iets in aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een andere papiersoort kiezen. Je hebt jouw certificaat binnen 48 uur na je bestelling in huis.

Bestel het certificaat met 20% korting

Bestellen

Plant een Olijfboom

Plant een Olijfboom ondersteunt geweldloos verzet van Palestijnse boeren tegen landconfiscatie door het aanplanten van gesponsorde olijfbomen. En promoot reizen om de situatie in Palestina met eigen ogen te zien en de boeren te helpen!

Meer informatie

Bedankt voor jouw support

Dank je wel dat je Palestijnse boeren steunt hun land te beschermen tegen onteigening. Op de website van Plant een Olijfboom lees je meer over het belang en andere achtergrondinformatie.

Lees meer