Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Print jouw Plant een Olijfboom certificaat

Welkom bij Printenbind.nl. Wij zijn dé online copyshop van Nederland! Wat goed dat je de Palestijnse boeren steunt door een olijfboom te sponsoren. Wij kunnen het "Plant een Olijfboom certificaat" voor je printen. Via Printenbind.nl krijg je 20% korting. Bestel daarvoor via de knop hieronder. Wij printen het certificaat op A4 formaat op een mooie kwaliteit papier. Via de link hieronder is het juiste product al voor je samengesteld, maar het staat je vrij om hier iets in aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een andere papiersoort kiezen. Je hebt jouw certificaat binnen 48 uur na je bestelling in huis.

Bestel het certificaat met 20% korting

Plant een Olijfboom

Plant een Olijfboom ondersteunt geweldloos verzet van Palestijnse boeren tegen landconfiscatie door het aanplanten van gesponsorde olijfbomen. En promoot reizen om de situatie in Palestina met eigen ogen te zien en de boeren te helpen!

Over Printenbind.nl

Printenbind.nl is de simpelste online copyshop van Nederland. Vroeger ging je naar de copyshop op de hoek, maar nu bestel je met hetzelfde gemak bij ons. Als je makkelijk, snel en goedkoop prints wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Geen gedoe en overbodige keuze, maar in enkele klikken besteld. Doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, kunnen wij snel leveren. Onze klanten waarderen dat met een 9,6 op TrustPilot. Heb je vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bedankt voor jouw support

Dank je wel dat je Palestijnse boeren steunt hun land te beschermen tegen onteigening. Op de website van Plant een Olijfboom lees je meer over het belang en andere achtergrondinformatie.

plant-een-olijfboom
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen